Kirpimas sluoksniais, dar vadinamas „hush“

Kur bežiūrėtume – tiek į Korėją, tiek į Ameriką, visur šiuo metu madingas kirpimas sluoksniais. „L‘Oreal Professionnel Paris“ atstovas, garsus plaukų stilistas Maksimas Rokickis papasakojo, kam tiks kirpimas sluoksniais ir kaip susišukuoti taip pakirptus plaukus, o kam tokio tipo šukuosena tikrai netiks.

„Hush“ ypatumai:

- iškarpymas sluoksniais, kurie prasideda gana aukštai,
- tekstūruoti sluoksniai,
- plaukai rėmina veidą.

Kaip kerpama sluoksniais

Plaukų stilistas šiam kirpimui naudoja peiliuką ir žirkles, kerpa sluoksniais: iš pradžių nukerpa plaukus iki reikiamo ilgio, paskui formuoja sluoksnius ir kuria šio kirpimo išskirtinumą – tekstūrą. Šukuosena lengvai juda, plaukai vizualiai atrodo vešlūs, sruogų galiukai yra išploninti, netvarkingai prakarpyti. Ši šukuosena neturi griežtumo, čia nėra tiesių linijų.


Jei šį rudenį atnaujinsite savo įvaizdį, būsite madingos – „hush“ šukuosena išliks madinga dar dvejus–trejus metus.

Kaip susišukuoti:

Labai svarbu suformuoti plaukus, kad jie kristų sluoksniais. Šiam tikslui reikia plaukų formavimo priemonių: sauso šampūno, pudros ir purškiamo plaukų vaško.
Claudia Schiffer poses for photographers at the World premiere of the film 'The King's Man' in London Monday, Dec. 6, 2021. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

1. Prieš džiovinimą dar šlapius plaukus supurkškite specialiu skysčiu plaukų formavimui – tada plaukai bus paklusnūs.
2. Kad plaukai atrodytų vešlesni, storesni, papurkškite sausu šampūnu (nepadauginkite).
3. Šukuoseną sutvirtinkite fiksuojančiu purškikliu ar vašku plaukams.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)