Žirmūnuose įsikūrusiame sporto klube „Tik Jums! vasarį visus užsiėmimus (šokių pamokas, aerobikos treniruotes, kūno modeliavimo, jogos, pilateso mankštas) galima aplankyti už simbolinę kainą – 6,9 Lt.

Neįgaliųjų sporto ir dienos užimtumo klubas „Draugystė“ Vilniaus „Ozo“ vidurinės mokyklos sporto salėje (Ozo g. 39) šeštadienį 19.30-21 val. organizuoja krepšinio žaidynes. Čia bus galima kartu su neįgaliaisiais pasitreniruoti bei išbandyti savo jėgas.

Abi savaitgalio dienas 9-21val. grožio ir sveikatingumo centras „Tropikų saulė“ senjorams dovanoja nemokamas procedūras „Kristalų lovoje“.

Sekmadienį 11 val. Vilniaus keliautojų klubas slidininkus kviečia į „Snaigės“ žygį. Šį kartą šio žiemos sporto mėgėjai, jau išbandę trasas Verkių regioniniame parke, Vingio parke, Aukštagirio miškuose ir Pilaitėje, renkasi Karoliniškėse V.Druskio gatvės gale.

Iš pamiškės slidininkai leisis į 4, 8, 12 arba 15 km trasas Karoliniškių apylinkėmis, Sudervėlės upelio pakrantėmis. Nors lietus tirpdo sniegą, organizatoriai patikino, kad pamiškėse sniego dar tikrai gausu.

Daugiau informacijos čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją