Didžiojoje Britanijoje atlikta sociologinė apklausa parodė, kad 25% moterų svajoja apie vyrus ištreniruotais pilvo raumenimis, kaip Deivido Bekhemo. Tai pats populiariausias pageidavimas kalbant apie vyrišką figūrą.

Antroje vietoje - raumeningos rankos (23%), o trečiojoje - gerai suformuoti krūtinės raumenys. Vyrai taip pat labiausiai jaudinančia moters kūno dalimi vadina sportišką, plokščią pilvuką, kaip Rihannos (33%). Patrauklūs sėdmenys atsiduria antrojoje vietoje (25%), o apvalūs klubai - trečiojoje (11%).

Apklausa parodė, kad britai, kalbėdami apie grožio ir seksualumo idealus, vis dažniau renkasi sportiškus kūnus. „Nulinio dydžio“ modelių populiarumas blėsta - tai negali nedžiuginti. Daugiau nei pusė moterų (51%) norėtų turėti atletišką, o ne liesą kūną. Apie „kaulų rinkinį“ kaip patrauklumo stipriajai lyčiai idealą svajoja vos dešimt procentų damų.

Olimpiniai veiksniai koreguoja ir vyrų seksualumo sampratą. 24% apklaustųjų svajoja turėti lengvaatlečių kūną, 16% - plaukikų, 11% - dviratininkų ir mažiau nei dešimt procentų - futbolininkų. Ekspertai tokį grožio idealo pokytį vertina labai teigiamai. Dabar, norėdamos seksualaus kūno, merginos nesilaikys dietų rizikuodamos tapti anoreksijos aukomis. Jos keliaus į sporto salę, baseiną, bėgios ir važinės dviračiu.

Šis režimas ne tik garantuos pavydėtinas kūno linijas, bet ir apsaugos nuo įvairių negalavimų, kaip kad osteoporozės, širdies ligų ir diabeto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (239)