„Konkurencija buvo didelė, jaudulio daug, pasiruošimo ilgos valandos, bet šlovės akimirka atpirko viską. Aukso laimėjimas mane praturtino visomis prasmėmis: neįkainojama patirtis, naujos įžvalgos, kitų kultūrų pažinimas“, – įspūdžiais dalinosi kineziteraupeutas Marius Jurgelaitis.

Marius neslepia, kad po stulbinančio pasirodymo sulaukė išties daug komplimentų tiek iš komisijos narių, tiek iš žiūrovų. Visi įvertino bendrą pasirodymo sukūrimą, SPA erdvės organiškumą, technikos išpildymą, tobulą ergonomiką. Vienas iš pagrindinių jo pasirodymo akcentų – laisvoji SPA programa, kurioje atskleistas inovatoriškumas, ekoautentiškumas, natūralumas, rytų ir vakarų kultūrų sąsaja, rytietiška tajų tradicinio masažo technika.

Kasmet vykstančiame pasaulio masažo čempionate Maskvoje dalyvauja geriausi masažo specialistai iš viso pasaulio, todėl konkurencija yra labai didelė. Čempionate rungėsi dalyviai iš Rusijos, Kazachstano, Ukrainos, Baltarusijos, Moldovos, Izraelio.

Šiais metais Marius Jurgelaitis jau yra laimėjęs „Geriausio Lietuvos SPA masažuotojo“ bei „Geriausio Baltijos šalių SPA specialisto 2015“ apdovanojimus.