„Stebėdami klientų elgseną pastebime, kad plaukais vis labiau susirūpinama žiemą, kada vėjas, šaltis bei dirbtinis šildymas labiausiai pažeidžia mūsų plaukus. Taigi, tai bus ne tik puiki proga iš profesionalų išgirsti apie plaukų priežiūrą besiruošiant šaltajam sezonui, bet ir išmokti su plaukais susitvarkyti patiems,“ – sakė  „Haute Coiffure Française” asociacijos nario iš Lietuvos „Expert“ atstovė Renata Navickė. 
Šukuosena

Pasak Renatos Navickės, paskaitos metu vis mažiau laiko sau atrandančiai moteriai, plaukų kirpimo specialistai parodys, kaip greitai pasidaryti šukuoseną skirtą įvairioms progoms, pamokys ir padrąsins nebijoti transformuotis, keičiant savo plaukų formas. Čia pat vietoje plaukų specialistai  specialiomis diagnostinėmis kameromis atliks nemokamą plaukų diagnostiką, supažindins su saugiu plaukų dažymu namų sąlygomis bei su kasdienine plaukų priežiūra.

Renginys vyks lapkričio 3 d., nuo 14 val., PLC „Panorama“ centrinėje aikštėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją