Migdolų ir medaus kaukė

Sumaišykite vienodomis proporcijomis migdolų aliejų ir medų, užtepkite ant krūtinės ir palaikykite 20 minučių. Tada kaukę nuplaukite šiltu vandeniu, paskui lengvai patrinkite rankšluosčiu. Ši kaukė atjaunina odą, drėkina ją ir maitina.

Ridikėlių kaukė

Smulkia tarka sutarkuokite ridikėlius, įpilkite šiek tiek aliejaus ir viską gerai išmaišykite. Gautą masę sudėkite į marlę ir pridėkite prie krūtinės 15 minučių. Paskui nuplaukite krūtinę šiltu vandeniu ir ištepkite raminamuoju kremu. Ši kaukė suteikia odai elastingumo, gerina kraujotaką.

Bulvių kaukė

Bulves išvirkite, taip pat reikės 50 mililitrų aliejaus ir vieno arbatinio šaukštelio grietinėlės bei vieno arbatinio šaukštelio medaus.

Bulves sutraiškykite šakute, sumaišykite jas su kitais ingredientais.

Kaukę užtepkite ant krūtinės ir palaikykite 20 minučių. Nuplaukite šiltu vandeniu ir patepkite maitinamuoju kremu. Kaukė suteiks krūtinei stangrumo, sudrėkins odą ir atjaunins ją.

Mielių kaukė

Reikės 20 gramų mielių, jas ištirpinkite šiltame vandenyje. Gausis tirštos grietinės konsistencijos masė. Ją tepkite ant krūtinės ir palikite nuo 15 iki 20 minučių. Tada kruopščiai nuplaukite drungnu vandeniu. Ši kaukė suteikia krūtinei stangrumo ir maitina odą.

Jogurto kaukė

Paimkite vieną kiaušinį, vieną arbatinį šaukštelį aliejaus ir vieną arbatinį šaukštelį jogurto. Visus ingredientus sumaišykite. Tepkite kaukę ant krūtinės, šiek tiek pamasažuokite ir palikite 20 minučių. Nuplaukite kaukę šiltu vandeniu. Kaukė labai veiksminga, jeigu turite nukarusią krūtinę.

Molio ir medaus kaukė

Lygiomis dalimis sumaišykite medų ir molį, užtepkite kaukę ant krūtinės ir palikite 20 minučių. Gerai pakelia krūtinę, suteikia stangrumo ir gerina jos formą.

Medaus kremas

50 mililitrų vandens ištirpinkite du valgomuosius šaukštus natūralaus medaus. Užtepkite kremą ant krūtinės ir palaikykite nuo 10 iki 15 minučių, tada nuplaukite drungnu vandeniu. Kaukė gerina krūtinės formą, maitina ir drėkina jos odą.

Kaukės krūtinei padidinti

Kakavos sviestas krūtinei padidinti

Kakavos sviestas kai kurioms moterims padeda padidinti krūtinę. Be to, jis atjaunina odą, ir dėl sudėtyje esančių vitaminų puikiai ją pamaitina. Kakavos sviestą reikia tepti pažasčių srityje ir žemiau, tarp krūtų. Paskui minėtas vietas atsargiai pamasažuokite. Ant pačių krūtų kakavos sviesto tepti nereikėtų.

Obuolių kaukė

Paimkite vieną arbatinį šaukštelį medaus, vieną valgomąjį šaukštą sviesto, vieną valgomąjį šaukštą smulkiai tarkuotų obuolių (juos galima pakeisti kopūstais). Visus ingredientus sumaišykite. Atlikite krūtinės padidinimui skirtą masažą, paskui kaukę užtepkite ant krūtinės ir palaikykite 15 minučių.

Tonikas krūtinės formai pagerinti

Jums reikės keturių lašų pelargonijos eterinio aliejaus ir keturių lašų citrinos eterinio aliejaus, 10 lašų apynių tinktūros, vieno valgomojo šaukšto asiūklio tinktūros ir vieno valgomojo šaukšto alijošiaus sulčių. Visus ingredientus sumaišykite ir supilkite į stiklinį indą. Tepkite šiuo toniku krūtinę du kartus per dieną. Laikykite šaldytuve ne ilgiau kaip septynias dienas.

Svarbiausia pratimus ir kaukes daryti sistemingai, tada jūsų krūtinė tarps stangri ir graži, trauks vyrų žvilgsnius! Būkite gražios ir mylėkite save!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)