Lietuva turės dar vieną traukos objektą, kuris bus įdomus ypatingų patirčių ieškantiems užsienio turistams, o mūsų šalis bus įtraukta į prabangių kelionių krypčių sąrašą. „Džiaugiamės, kad šiame naujos kartos SPA bus atliekamos pažangiausios ir pasaulinio lygio procedūros, kurios siūlomos tik nedaugelyje SPA centrų. Greta tradicinių procedūrų, masažų ir pirčių kviesime išbandyti novatoriškus aparatus, kurie leis patirti tikrą ir gilų poilsį“, – sako „IDW Esperanza Resort“ generalinis direktorius Remigijus Milašius.

Moderniame, naujausia įranga ir technologijomis aprūpintame centre procedūros atliekamos išskirtiniais įrenginiais. Vienas jų – tai menininko Sha iš Vienos sukurta „Cloud 9“ lova. Ji lyg debesis, jos forma tiksliai atkartoja vaisiaus padėtį motinos įsčiose. Čia nėra streso, įtampos, o švelnios, susiliejančios šviesos ir spalvos, ramų kvėpavimą primenančios garsų kompozicijos ir lengvas siūbavimas primena šiltą, jaukų lopšį. Įrodyta: 20 jame praleistų minučių atstoja dvi gilaus miego valandas.

„Iš viso pasaulyje egzistuoja tik 6 tokie „Cloud 9“ lopšiai. Juos galima rasti Maldyvuose, Saudo Arabijoje, Rusijoje, Čekijoje, Vokietijoje ir pas mus. Lietuva gali didžiuotis, kad ir mūsų šalyje siūlomos pasaulinio lygio patirtys“, – sako R. Milašius.

Naujasis SPA centras lankytojams pristato net 5 skirtingas SPA lovas. Tarp jų – pasaulyje jau išgarsėjusios „Amfibija“, „Smėlio lova“, „Libra“ ar „Plūduriuojanti lova“ bei specialiai joms pritaikytos procedūros. Naujausios inovacijos centre pagerins fizinę savijautą, sumažins stresą, padės atsikratyti nemigos. Baseino zonoje įrengta sūkurinė vonia, sauna, garinė pirtis, infraraudonųjų spindulių kėdės bei vitamino D ir kolageno lempos.

„Svečiams siūlysime efektyvių ir pažangių procedūrų, kurias atliks grožio terapeutės, plaukų stilistės, masažo meistrės iš Tailando. Kurdami modernią poilsio erdvę siekėme surinkti tai, kas geriausia, ir pagalvoti apie įvairias detales, taigi, dabar jau galime džiaugtis, kad mūsų SPA prabanga bei inovatyvumu pralenks daugelį Rytų Europoje“, − neabejoja R. Milašius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)