Tyrimo rezultatai rodo, kad moterys dažniausiai įvertina kitų damų avalynę, aksesuarus (ypač rankines), ūgį ir, žinoma, figūrą - ar ji apkūni, ar liesa, kokio dydžio jos krūtinė ir pan.

Kas antra iš 2000 apklaustųjų prisipažino, kad bendradarbės ar draugės lyginimas su savimi joms teikia... malonumą. Ir kiekviena kas dešimta moteris teigė, jog trokšta atrodyti geriau nei kitos moterys. Visgi 40 proc. prisipažino, kad nelygina savęs su kitomis vien tik norėdamos piktdžiugiškai pasidžiaugti, jog draugė atrodo prasčiau.

42% moterų teigė, kad gražiai rengiasi norėdamos padaryti įspūdį kitoms moterims, o ne siekdamos patraukliai atrodyti vyrams. 43% dailiosios lyties atstovių tvirtino netikinčios vyrų nuoširdumu, kai šie sako komplimentus.

„Tai, kad lyginame save su kitomis moterimis, yra visiškai normalu, o idealiausia tam vieta - paplūdimys, - savo tyrėjai. - Kai išgirstame komplimentą iš nepažįstamos moters, mums reiškia daugiau nei tai išgirdus iš vyrų lūpų, mat moterys neretai mano, kad gražius žodžius vyriškiai sako turėdami slaptų ketinimų".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)