26 m. moterį varžė tris kartus vaikystėje lūžusi ir iki šiol likusi kreiva bei kumpa nosis, po gimdymų stipriai išgedę ir ištrupėję dantys bei pasmukusi krūtinė. Jos sužadėtinis Žilvinas nerimaudamas laukė, kada baigsis daugiau nei pusmetį trunkantys mylimosios išvaizdos pokyčiai. Pamatęs stipriai pasikeitusią mylimąją, jis nutarė, kad vestuves reikės paskubinti.

Tekėdama už mylimo vyro Inga, kaip ir visos moterys, svajoja būti gražiausia nuotaka, tačiau vestuves atidėliojo jau kelerius metus. Girdėdamas nuolatinius moters pasiteisinimus ir matydamas jos išgyvenimus, sužadėtinis siūlė laukiamiausios šventės nuotraukas koreguoti fotošopu. Deja, Inga tik dar labiau krimtosi dėl savo išvaizdos.

Negana to, jauna moteris ne kartą prasitarė savo draugėms, kad dėl pakritusios krūtinės ji prieš savo sužadėtinį gėdijasi net nusirengti. Pasitikėti savimi, drąsiai žiūrėti į veidrodį ir pagaliau atsikratyti daugybę metų persekiojančių kompleksų Ingai padėjo projekto „Misija – grožis“ ekspertai. Chirurgai jai ištiesino ir sumažino nosį, pašalino jos kuprelę, taip pat implantais pakėlė ir padidino po gimdymo suglebusią krūtinę.

Prieš savo sužadėtinį Inga dangstydavo net savo burną. Ji nuo vaikystės paniškai bijojo odontologų, todėl patekusi į projektą sveikų dantų turėjo per mažai. Vis dėlto laimėjo noras keistis, o ir trauktis nebebuvo kur. Odontologų komanda stipriai padirbėjo – gydymas truko ilgiau nei pusę metų. Specialistai sėkmingai sudėjo beveik 10 dantų implantų, atstatė sumažėjusį žandikaulį, išgydė ir išbalino likusius bei sudėjo naujus dantis.

Radikalūs pokyčiai moterį pakėlė ant sparnų. Pora dar neatšoko vestuvių, tačiau pasikeitusi Inga jaučiasi kaip per medaus mėnesį: „Vos pradėjusi gyti po operacijų žiūrėjau į veidrodį ir sau sakiau, kad esu graži. Kai sudėjo dantis, dar stilistai sutvarkė plaukus, padarė makiažą... Dabar galvoju, kad aš ne tik graži, aš tobula. Žilvinas sako, kad dar labiau mane saugos ir nepaleidžia iš rankų.“

Inga pirmą kartą jaučiasi graži – ji plačiai šypsosi ne tik mylimajam, bet ir prieš kameras. Moteris atsipalaidavusi – žino, kad bus gražiausia nuotaka ne tik koreguotose nuotraukose, bet ir realybėje. Žilvinas, pamatęs mylimąją, iš džiaugsmo net susigraudino. Sužadėtinis įsitikinęs, kad dabar nebeliko jokių kliūčių jų santuokai.


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją