Jūsų užduotis – susivokti savyje, permąstyti vertybes, požiūrius, santykius. Nereikia deginti tiltų, tiesiog padarykite išvadas, o laikas visą sudėlios į vietas. Vertėtų paskaityti religinę, filosofinę literatūrą, pastudijuoti psichologiją. Jei pademonstruosite savo geriausias savybes – atsakingumą, tvarkingumą, atkaklumą, metų pabaigoje laukia didžiulė sėkmė.

Likimo linija

Ateinančiais metais didžiausi jūsų priešai – per didelis ambicingumas ir smalsumas. Jums dažnai atrodys, kad tik jūs žinote, kaip rasti išeiti iš painios padėties, kad jūs – geriausias žmonių santykių, kino ar buhalterinės apskaitos ekspertas. Tačiau aplinkinių nuomonė visai kitokia. Dėl to gali kilti konfliktų.

Patartume būti supratingesniems ir nekaišioti visiems savo trigrašio. Nereikia šito daryti, dabar Mergelėms iš tiesų vertėtų pasimokyti iš savo klaidų, kad taptumėte geresni, išmintingesni, brandesni.

Jei viskas klostysis gerai, jau vasarą įgysite reikiamos patirties, pelnysite draugų ir artimųjų pagarbą, o svarbiausia – ūgtelėsite savo pačių akyse. Visus metus suksitės kaip voverė rate, tvarkysite buitinius, finansinius, namų ūkio reikalus. Puikiai susidorosite be didelės įtampos.

Aplinkybės klostysis palankiai, jei nesėdėsite sudėję rankų. Maloniausia tai, kad jau greitai po Naujųjų išspręsite seniai ramybės nedavusią problemą. Tik įspėjame – nesikliaukite vien savo jėgomis. Pasistenkite, kad jums padėtų profesionalas, neatsisakykite sutuoktinių ir artimiausių giminaičių pagalbos.

Jaunoms mergelėms atsakingas metas – laikas pasirinkti tikslą, kuriam pasišvęsite artimiausiais metais. Atsiminkite, kad neįmanoma turėti visko vienu metu ir dar iš karto. Apsispręskite, kas jums svarbu – šeima, vaikai, karjera ar išsilavinimas. Nereikia aukotis, tik susidėliokite prioritetus.

Svarbus jūsų gyvenime bus tėvų ir vyresnių giminaičių vaidmuo. Iš galite sulaukti vertingo patarimo, jie gali paremti materialiai, palaikyti sunkią akimirką. Būtinai paklausykite vyresniųjų – jie žino, ką sako.

Pasaulis dviem

Jaudinatės, kad braška šeimyninė valtis? Nesijaudinkite – tikrai bus progų išvengti audros. Ateinančiais metais Mergelės bus mielos ir žavios, tad bus nesunku užkariauti išrinktojo širdį. Svarbiausia nesigraužkite dėl menkų nesėkmių, na kam jų nepasitaiko... Tegu partneris supranta, kad jis, kaip ir anksčiau, pats geidžiamiausias, tada santykiai nusidažys naujomis spalvomis.

Gali būti, kad kai kurioms mergelėms kils noras paieškoti laimės kitur. Vargu ar ją rasite, bet paflirtuoti, kad pakiltų tonusas, galima netgi darbe.

Jauniems sutuoktiniams 2013 m. bus puiki proga atšvęsti įkurtuves. Greičiausiai įsigysite būstą, bet galite ir paveldėti.
Vienišos mergelės veikiausiai sutiks savo meilę. Susižavėjimo objektas greičiausiai atsakys tuo pačiu. Jei taip – turėkite omenyje, kad šis ryšys nėra trumpalaikis, jums lemta būti kartu. Bendras gyvenimas nebus be dūmų, tačiau kartu įveiksite visus sunkumus.

Karjera ir verslas

Pabodo antraplaniai vaidmenys? Ką gi, šiemet pasieksite savo – tapsite lyderiu, pradėsite savo verslą ar pakilsite karjeros laiptais. Dabar labai svarbu tiksliai reikšti savo mintis, bendrauti su žmonėmis, įtikinti juos savo teisumu. Tik nepūskite miglos į akis – rėmėjams reikia tikrų faktų.

Vienam sunku prasimušti, o partnerystės laukia sėkmė, ypač jei jūsų partneriai – seni draugai ar giminaičiai. Šiemet labai reikalingos naudingos pažintys ir ryšiai.

Laukia nemažai kelionių – tiek darbo reikalais, tiek poilsio. Daug bendrausite, susipažinsite su naujais žmonėmis. Neišmeskite vizitinių kortelių, nepameskite telefonų. Dauguma kontaktų bus reikalingi, jei ne dabar, tai ateityje.

Neseniai diplomus gavusios Mergelės gali nuspręsti, kad paskubėjo ir panorėti išbandyti save kitoje srityje. Išdrįskite. Turite šansų rasti savo tikrąjį pašaukimą, gali būti, kad jis neturi nieko bendro su turima patirtimi.

Na o finansinės problemos gali prislėgti. Vadovas, verslininkams vargu ar pavyks uždirbti. Dažnai teks nusivilti. Kur kas didesni šansai gauti pinigų Mergelėms pavaldinėms. Keista, bet dažnai Mergelėms teks rinktis, kas svarbiau – karjera ar pinigai.

Gyvenimo gėlės

Maži vaikai – maži rūpesčiai, o dideli vaikai... su jais sudėtingiau. Jaunatviška depresija, paaugliškas maištas, ankstyvas nėštumas... Nesigąsdinkite, bet turėkite omenyje – jūsų vaikams nelengvas metas. Būkite šalia, tačiau nepirškite pagalbos per prievartą.

Stebėkite – kodėl paaugliai pradingsta ištisai dienai arba kiaurai parai užsidaro savo kambaryje, kodėl metė užsiėmimą, kas tokie naujieji draugai? Teks veikti aklai, nes vargu ar atžala panorės jums pasakoti apie savo rūpesčius ir sunkumus. Stenkite ištraukti paauglį iš jo kiauto, tik nespauskite, elkitės švelniai, būkite supratingi.

Mažyliai dažnai sirgs peršalimo ligomis, alergijomis, ožiuosis. Na bet užaugę jie pradžiugins jus anūkų būriu.

Būkite sveiki

Na, daugumos Mergelių savijauta tokia, kad norėtųsi geresnės... Tai tas nutiko, tai kažką skauda, kodėl – neaišku. Brangiems tyrimams išleidžiama daugybė pinigų, tačiau gydytojai tik pečiais gūžčioja, o jums nuo to tikrai ne lengviau. O norite geriau jaustis? Tada liaukitės savęs gailėti ir nustokite vaikščioti tirtis.

Praktikuokite jogą, kvėpavimo pratimus ar bent jau mankštą rytais padarykite. Stenkitės kuo daugiau laiko praleisti gryname ore ir kuo mažiau jaudintis dėl menkniekių. Ekstremalaus sporto ėmėjams ir dirbantiems rizikingą darbą patariama mažinti apsukas, kad netektų nuolat kreiptis į traumatologus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)