Moterims

Galite sužinoti, kad esate nėščia. Jei nėštumas neįmanomas, šią savaitę sieksite tobulybės, tai yra, stengsitės kuo dailiau atrodyti, kad patiktumėte realiam arba potencialiam mylimajam. Sieksite susitvarkyti tam tikrus oficialius dokumentus.

Vyrams

Šią savaitę jūsų laukia susitikimas su karšta moterimi, mokančia patraukti į save dėmesį. Yra tikimybė, kad ją jau kažkada buvote įsimylėjęs, ir vėl pateksite į jos pinkles, tačiau saugokitės apgaulės. O jei jau esate vedęs, jums teks susidurti su ekscentrišku sutuoktinės poelgiu, kuris kažkokiu būdu pakenks jūsų autoritetui.

Jautis

Moterims

Šią savaitę galite išsiskirti su žmogumi, su kuriuo buvote artimai susijusi ilgą laiką, ir tai atneš jums skausmingų išgyvenimų, nors, kita vertus, veikiausiai pati ir būsite išsiskyrimo iniciatorė, kadangi imsite justi vyrui apatiją, o galbūt ir neapkantą. Jei jums mesti nėra ko, šią savaitę rasite objektą įsimylėjimui. Būtent: rasite jį, o ne įsimylėsite.

Vyrams

Galite susidurti su situacija, kad jūsų moteris nebežiūrės į jus rimtai. Galbūt ji užsimanys išeiti, galbūt taip bandys jumis manipuliuoti. Nerasite galimybės jos sulaikyti - prarasite. O jei esate laisvi, jūsų laukia bendravimas su dama, turinčia nemažai vyriškų savybių - gal tokios stiprios ir ieškote?

Dvyniai

Moterims

Galite sugriauti viską, ką turite, ir padarysite tai dėl žmogaus, su kuriuo santykiai dar neapibrėžti. Nereikėtų mestis į aistrų sūkurį, šiek tiek palaukite. Gali pasirodyti, kad jūsų įsimylėjimas - tik iliuzija. Tačiau bet kokiu atveju eiti reikia ten, kur garantuotai jūsų laukia.

Vyrams

Šią savaitę galite suvokti, kad kažkoks slaptas veiksnys lemia jūsų santykius su partnere arba apskritai moterimis. Ir jei jūs pasirengę panaikinti šį veiksnį, jums padės. Šią savaitę priimtas sprendimas gali labai daug ką pakeisti jūsų asmeniniame gyvenime.

Vėžys

Moterims

Šią savaitę nereikėtų kažko aukoti dėl vyro. Auka bus nenaudinga. Būsite tiek pasinėrusi į savo reikalus bei kažkokius jausmus ar santykius, kad galite nepastebėti akivaizdžių dalykų. Kažkas jus myli, o tam, link kurio jus traukia, jūs nereikalinga. Paleiskite situaciją.

Vyrams

Ypatingų permainų šią savaitę nenusimato. Tačiau jei esate vedę, kažkuriam laikui liksite be žmonos - ji išvažiuos arba nuspręs pagyventi atskirai. O jei kol kas esate laisvi, atsargiai žvelgsite į priešingos lyties atstoves ir mieliau kol kas nieko nekeisite.

Liūtas

Moterims

Šią savaitę jūsų laukia susitikimas su neįtikėtinai seksualiu vyru. Jums bus labai sunku jam atsispirti, net jei esate ištekėjusi. Yra tikimybė, kad jis pasirodys tas, apie kurį jūs kažkada svajojote. Ir jei jis veiks ryžtingai, jums viskas susiklostys palankiai.

Vyrams

Šią savaitę jūsų laukia ginčai su jūsų moterimi. Nesugebėsite surasti vienos nuomonės. Tačiau jei nenorite jos prarasti, nebūkite pernelyg išdidus. O jei kol kas esate laisvi, jūsų laukia susitikimas su moterimi, kuri kažkada labai norėjo būti su jumis. Ir jei ji pasirodys jums patraukli, laukia romanas.

Mergelė

Moterims

Šią savaitę jūsų laukia susitaikymas su mylimuoju. Veikiausiai jis pripažins savo klaidas ir padarys viską, kad nuo šiol jų nebūtų. Tačiau jei jūs kol kas laisva, vienas susitikimas padovanos jums laimės viltį. Gausite malonią naujieną apie kažkokio vyro meilę jums.

Vyrams

Šią savaitę asmeniniame gyvenime laukia sumaištis. Yra tikimybė, kad balansuosite tarp santykių su dviem moterimis, be to, prisidengsite darbu. Gali būti, kad netgi išgalvosite komandiruotę, kad pabūtumėte su viena iš tų moterų. Tai aktualu tiek vedusiems, tiek laisviems.

Svarstyklės

Moterims

Šią savaitę jums teks paklusti kažkokiam vyriškiui. Tai gali būti ir meilės ryšys, ir mintys apie mylimąjį, kurio dėl kažkokių priežasčių šiuo metu nėra šalia. O jei kol kas esate laisva, yra tikimybė, kad kažkoks vyriškis supažindins jus su tuo, kuris galiausiai taps jūsų vyru ar meilužiu.

Vyrams

Šią savaitę viskas bus tiesiog puiku, tai jūsų laikas. Jūsų laukia meilė ir visiška harmonija su mylimąja. O jei kol kas esate laisvi, santykiai, užsimezgę šią savaitę, taps geriausi, kokius tik kada turėjote. Jūs tai jau jaučiate, todėl jus ir traukia prie to žmogaus.

Skorpionas

Moterims

Šią savaitę jums teks mesti iššūkį kasdienybei. Elgsitės taip, kaip iš jūsų nesitikima. Siekis suvilioti kažkokį vyriškį padarys jus neįtikėtinai drąsia, ir jūs ryšitės konfliktui su savo aplinka, kad pasiektumėte to, ko norite. Tai aktualu ir laisvoms, ir ištekėjusioms.

Vyrams

Ši savaitė gali atnešti išdavystę moters, nuo kurios jūs vienaip ar kitaip priklausote. Jei jūs kol kas laisvi, neatstumkite damos, kuri sieks jūsų artumo. Yra tikimybė, kad santykiai, prasidėję nuo atsitiktinio sekso, virs giliais, ilgais ir labai harmoningais.

Šaulys

Moterims

Jums reikia pereiti į naują lygmenį. Kažkokie santykiai išsisėmė, ir jūs juos lengva širdimi užbaigsite. O kažkokie santykiai tik bręsta, ir jūs stebėsite tą žmogų, tačiau neskubėsite daryti skubotų išvadų. O jei jau esate ištekėjusi, daug laiko pareikalaus šeima ir vaikai.

Vyrams

Šią savaitę jums negalima skubėti. Nesvarbu, ar rengiatės pradėti, ar užbaigti santykius. Stabtelėkite ir pagalvokite. Veikiausiai metas aktyvioms permainoms dar neatėjo, ir jei susilaikysite nuo skubotų žingsnių, būsite laimingesnis ateityje.

Ožiaragis

Moterims

Šią savaitę jums teks elgtis kaip vyrui. Būsite kupina vyriškos kuriamosios energijos, taigi pati imsitės ieškoti tos savo moteriškos laimės. Imsitės iniciatyvos kurdama asmeninį gyvenimą. Ir veikiausiai viskas susiklostys taip, kaip norėsite.

Vyrams

Šią savaitę laukia barnis su sutuoktine. Tai gali būti susiję su jūsų ar jos prarasta pinigų suma. O jei kol kas esate laisvi, galite viską sugadinti savo nekantrumu. Yra tikimybė, kad tiesiog nepateisinsite kažkokio žmogaus lūkesčių.

Vandenis

Moterims

Šią savaitę ryžtingas žingsnis gali padėti pagerinti jūsų padėtį. Jūs stovite ant atgimimo slenksčio, tereikia tą slenkstį peržengti. Tam gali padėti kažkokia kelionė. Jos pagalba nugalėsite sunkumus ir surasite laimę. Tai aktualu ir laisvoms, ir ištekėjusioms.

Vyrams

Esate ant didžiulės meilės slenksčio. Jos dar nesuvokėte iki galo, tačiau ji jau gimė jūsų širdyje. Šie jausmai gali tapti išsiskyrimo su dama, su kuria dabar esate, priežastimi. Tačiau nesigailėkite to. Nauja mylimoji bus ir jūsų švelni draugė, ir gera jūsų būsimų vaikų mama.

Žuvys

Moterims

Norite asmeninės laimės - atsikratykite atsargumo ir įtarumo. Keiskite gyvenimo vietą ir stilių. Meilė gali aplankyti, jei nuo jos nesislėpsite. Galima pasakyti, kad jūsų tikroji antroji pusė jau atrasta, jūs ją ne tik žinote, bet ir nuolat galvojate apie ją. Netrukdykite likimui vesti pas tą žmogų, net jei teks kažką paaukoti.

Vyrams

Šią savaitę jūsų palydovais į laimę taps nuoširdumas ir naivumas. Pasistenkite negudrauti bendraudamas su jus dominančia dama. O jei esate vedę, nemeluokite sutuoktinei. Galite gauti naujieną apie tai, kad greitai tapsite tėvu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)