113
Kitas

Avinas

Šią savaitę galite patirti, kaip viskas aplink jus keičiasi, tarsi būtumėte tikėjęsi žvelgti į ramią jūrą, o atsidūrę prie jos pamatyti kalnais virstančias bangas. Marsui keliaujant Skorpiono ženklu, gali iškilti situacijos, primenančios ankstesnes patirtis, tačiau tai laikas, kai nevertėtų jomis remtis. Įsiklausę į savo vidų, turėsite priimti konkrečiai šiai situacijai tinkamus naujus sprendimus ir pasirinkimus.

Savaitės pradžia, Saulei keliaujant sudėtingesniu 23-iu Dvynių ženklo laipsniu, emociškai aštresnė. Tai laikas, kai geriau nepradėti svarbių darbų, o užbaigti anksčiau pradėtuosius projektus, nesiimti gerai neapgalvotų sprendimų.

Savaitės vidurys - tai laikas, kai „žodis, išsprūdęs žvirbliu, gali jaučiu sugrįžti“, tad jauskite didesnę atsakomybę, duodami pažadus, bendraudami, prisiimdami įsipareigojimus.

Venerai keliaujant Dvynių ženklu, galimos netikėtos pažintys, naujos idėjos, originalūs sprendimai. Tačiau tai patikrinkite laiku, įsitikinkite, kad tai – ne prapučiančio vėjo gūsis, o sėkla, iš kurios gali išaugti vaisius brandinantis medis. Tuo įsitikinti galėsite nuo 18 birželio, Venerai pradėjus kelionę stabilesniu Vėžio ženklu.

Šaunios jums savaitės!

113
Kitas

Avinas