Buvo išanalizuota daugiau nei 60 tūkst. viso pasaulio gyventojų gimimo ir mirties datų. Tiriamieji buvo ne tik šių laikų gyventojai, bet prieš kelis šimtus metų Žemėje gyvenę žmonės, rašo esotericblog.ru.

Jau išanalizavus 5 tūkst. datų paaiškėjo, kad tarp zodiako ženklo, po kuriuo žmogus gimė, ir tarp jo gyvenimo trukmės yra ryšys. Atlikę mokslinį darbą, tyrėjai padarė išvadą, kad ilgaamžiais galima pagrįstai vadinti Jaučius, o Skorpionams žvaigždės skyrė trumpiausią gyvenimą. Zodiako ženklas turi įtakos ir žmogaus sveikatai, kuri daugeliu aspektų lemia žmogaus gyvenimą Žemėje.

Tad kiek gyvenimo metų užprogramuota kiekviename zodiako ženkle, kokios ligos gali sutrumpinti jų gyvenimą?

Avinas

Žvaigždės nepagailėjo ilgo gyvenimo nei Avino ženklo moterims, nei vyrams. Moterys gyvena mažiausiai 78 m., vyrai – iki 79 m. Didžiausia jų sveikatos rykštė – stresai, dėl kurių atsiranda nemiga, migrena, širdies ligos.

Patarimas: žvelkite į gyvenimą filosofiškai, taip apsisaugosite nuo sunkių minčių, žilų plaukų ir ilgiau gyvensite.

Jautis

Žvaigždės žada ilgą gyvenimą visiems Jaučiams. Moterys turi visus šansus sulaukti 80-ies metų jubiliejaus, o vyrai, perkopę šią ribą, išeina iš gyvenimo link 82 m. Tiesa, Jaučių polinkis į nutukimą, šlapimo ir pūslės, sąnarių ligos gali žymiai sutrumpinti dangaus skirtą gyvenimo tarpsnį.

Patarimas: skirkite dėmesio silpnesnėms sveikatos sritims, o tada didelė tikimybė sulaukti viso 100 metų.

Dvyniai

Vidutinė Dvynių zodiako ženklo vyrų gyvenimo trukmė – 78 m., moterų – 85 m. Dvyniai linkę ieškoti savo gyvenimo prasmės ir mąstyti apie gyvenimo trapumą. Juos dažnai apima nuobodulys, melancholija, kurie perauga į depresiją. Dėl to gali kilti kvėpavimo sistemos, galūnių ligų, atsirasti antsvorio.

Patarimas: galvokite, ką valgote, venkite sekinančių dietų. Jūsų organizmas labai greitai pervargsta, išsenka.

Vėžys

Moterų gyvenimo trukmė – 73 m., vyrų – 68 m. Anksti pas Dievą iškeliauja tie šio zodiako ženklo atstovai, kurie nepaiso sveikos gyvensenos principų ir nesilanko pas gydytojus. Kaltas jų įtarumas ir tai, kad jie susikoncentravę į ligas, o ne į pasveikimą. Vėžiai dažnai serga sąnarių ligomis, trumparegyste ir virškinamojo trakto ligomis.

Patarimas: žvaigždės rodo gana didelį polinkį į onkologines ligas, todėl nepamirškite profilaktiškai pasitikrinti.

Liūtas

Dauguma Liūto ženklo moterų ir vyrų sulaukia 74 m., jei sunkių ligų atveju, laiku imasi reikiamų priemonių. Jie linkę slėpti visas problemas, nesiskųsti, o tai dažnai tampa užsitęsusios, įsisenėjusios ligos priežastimi. Prastos savijautos priežastimi gali būti silpna širdies ir kraujagyslių sistema, nugara ir akys.

Patarimas: leiskite artimiesiems ir giminaičiams pasirūpinti jumis ir jūsų sveikata.

Mergelė

Moterims žvaigždės skiria gyvenimo kelią iki 81 m., o vyrams – iki 77 m. Mergelės nesiskundžia sveikata, tik daugumos jautri virškinimo sistema, taigi pagrindiniai negalavimai susiję su virškinimu. Bet nepaisant to, astrologai vadina Mergeles sveikiausiais ilgaamžiais.

Patarimas: dažniau surenkite organizmui iškrovos dienų, maitinkitės tik sveiku maistu, niekada nepersivalgykite. Jei paisysite šių principų, žvaigždės padovanos jums dar ilgesnį gyvenimą.

Svarstyklės

Svarstyklės – ne iš ilgiausiai gyvenančių zodiako ženklų (moterų vidutinė gyvenimo trukmė – 77 m., vyrų – 73 m.). Bet jos turi galimybę pasiginčyti su astronomine statistika ir išlošti daugiau gyvenimo metų, jei pasistengs pastiprinti silpną savo imunitetą. Sustiprėjęs imunitetas padės Svarstyklėms išvengti ir kitų potencialių grėsmių – odos, stuburo ir inkstų ligų.

Patarimas: saugokite sveikatą nuo šalčių ir drėgmės, žvaigždės sako, kad jums tinka sausa ir šilta terpė.

Skorpionas

Skorpionų gyvenimas gana trumpas – moterys iki 62 m., vyrai – iki 63 m. Astrologų teigimu, taip yra todėl, kad Skorpionai sunkiai gyja. Jie baigia gyvenimo kelią, nesulaukę gilios senatvės, kad tik išvengtų bet kokio medikų kišimosi į gyvenimą.

Patarimas: gyvenimas pailgės ir jame nebus gydytojų, jeigu skirsite dėmesio ligų profilaktikai, o konkrečiai – gerklės ir šlapimo ir lytinės sistemos ligoms.

Šaulys

Dėl silpnos sveikatos Šaulių gyvenimo trukmė neilga. Judamasis aparatas, širdies ir kraujagyslių sistema su visa puokšte chroninių ligų tiesiogine to žodžio prasme trumpina Šauliams gyvenimą. Moterys retai sulaukia daugiau nei 73 m., o vyrai – 69 m.

Patarimas: šaulio moterims ypač reikėtų skirti dėmesio plaukams, nagams ir odai, o vyrams – prostatai.

Ožiaragis

Ožiaragiai labai ištvermingi. Jie (ir jos) vyriškai ištveria daugybę ligų, kurios lydi juos iki pat senatvės. Negana to, kad kai kuriems tenka išverti ne vieną dešimtį ligų, kurios nesitraukia iki pat gilios senatvės. Be visų ligų, jiems ypač didelė traumų tikimybė. Dėl nuolatinių pavojų sveikatai Ožiaragio moterys dažniausiai gyvena iki 80 m., o vyrai – iki 77 m.

Patarimas: brandžiame amžiuje didelė grėsmė sąnariams, klausai, tulžies latakams ir virškinimo sistemai.

Vandenis

Vandeniai vidutiniškai gyvena iki 72 m. tiek moterų, tiek vyrų sveikatą sunku paaiškinti mediciniškai. Per karščiu Vandeniai gali susirgti plaučių uždegimu, o žiemą per šalčius ilgai vaikščios be kepurės ir – nė nenusičiaudės.

Patarimas: saugokitės ligų, susijusių su kraujotaka, regėjimu, virškinamojo trakto sutrikimais ir stresu.

Žuvys

Žuvų moterims pavyksta sulaukti 75 m., o vyrams – 71 m. Astrologai juos pripažino daugiausiai sergančiais zodiako ženklo atstovais. Jie sulaukia senatvės tik tokiu atveju, jei pasveiksta nuo plaučių ligų (dusulys), nuo sąnarių ligų (artritas) ir nuo odos susirgimų (grybelis ir pan.).

Patarimas: vanduo myli ne visas Žuvis. Būkite atsargūs tiek gerdami, tiek vandens procedūrų metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)