I. Susitikote prieš keletą dienų. Jums pasirodė, kad jis įsimylėjo jus iki ausų. Apsikeitėte telefonais, tačiau jums patinkantis vyras iki šiol tyli. Jūs...

1. Apsiginkluojate kantrybe ir toliau laukiate.

2. Telefonu nusiunčiate jam trumpąją žinutę.

3. Skambinate jam ir pokalbio metu verčiate pavyduliauti: „Ach, aš surinkau ne tą numerį – maniau, kad skambinu Povilui“.

Teisingas atsakymas – 1

Kodėl reikia elgtis būtent taip? Gimusių po Jaučio ženklu vyrų skubinti nederėtų. Jiems reikia laiko susigaudyti savo pačių jausmuose. Tad nelieka nieko kito, kaip apsiginkluoti kantrybe ir laukti. Ir net nebandykite skatinti jo susidomėjimo, versdama pavyduliauti – tai didelė klaida, nes tokiu atveju Jautis paprasčiausiai paspruks.

II. Pasimatymas jau paskirtas, tačiau restoraną išsirinkti teks pačiai. Jūs...

1. Vedatės jį į naują madingą vegetariško maisto restoraną.

2. Pasiūlote nueiti į maitinimo įstaigą, kur skaniai gamina maistą ir vaišina vietos vynu.

3. Pareiškiate, kad neturite kišenėje nei skatiko, be to, laikotės dietos, tad pasiūlote pavakarieniauti neformalioje aplinkoje.

Teisingas atsakymas – 2

Kodėl reikia elgtis būtent taip? Kelias į Jaučio širdį išties eina per skrandį. Jis itin mėgsta skaniai pavalgyti, tad nemažas mėsos gabalas ir butelis vyno privers pasijusti jį laimingu!

III. Ką apsirengsite, eidama į pirmą pasimatymą su Jaučiu?

1. Ką nors paprasto, tarkime, džinsus ir sportinius marškinėlius.

2. Kažką, kas dvelktų klasiką – mažą juodą suknelę su gilia iškirpte.

3. Kažką ekscentriško – itin madingas kelnes ir iššaukiančią palaidinę, nepamiršite ir ryškių aksesuarų.

Teisingas atsakymas – 2

Kodėl reikia elgtis būtent taip? Po Jaučio ženklu gimusio vyro ekstravagancija nesužavėsite. Užtat jis vertina eleganciją ir jausmingumą. Norėdama palikti neišdildomą įspūdį neprašausite apsivilkusi mažą juodą suknelę ar užsisegusi stilingą trumpą sijonėlį.

IV. Jis persikrausto į naują būstą. Kokį daiktą nupirksite jam įkurtuvių proga, kad jis galėtų suteikti jaukumo Jaučio namams?

1. Gražiai atrodantį augalą.

2. Abstraktų paveikslą.

3. Žaismingą žadintuvą.

Teisingas atsakymas – 1

Kodėl reikia elgtis būtent taip? Šio Zodiako ženklo vyrams dažniausiai patinka viskas kas natūralu, tad jo prižiūrimi augalai tiesiog veši. Venkite jam dovanoti abstrakcijas – jis net nežinos, ką su jomis veikti. Neįprastos dovanos jo irgi nesužavės – Jaučiai vertina tradicinius daiktus.

V. Judviem liko viena valanda. Kam ją skirsite?

1. Atskleisite jam pačią slapčiausią savo svajonę.

2. Užsiminsite, kad neprieštarautumėte praleisti likusį laiką intymioje aplinkoje.

3. Pasiūlysite nueiti į madingą barą, kur išgersite po kokteilį.

Teisingas atsakymas – 2

Kodėl reikia elgtis būtent taip? Viena valanda Jaučiui — labai mažai, o skubėjimo jis nepakenčia. Neverta su juo leistis į kalbas apie slapčiausius troškimus ir svajones — jis pernelyg tvirtai stovi ant žemės, kad visa tai jį domintų. Be to, nebus gerai, jeigu po šiuo Zodiako ženklu gimusiam vyrui kils įtarimų, kad kėsinatės į jo piniginę. Norėdama sugundyti tokį vyrą, būkite švelni ir jausminga bei įtikinkite jį, kad niekur neskubate.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)