Jį Lietuvoje pajausime šiais metais kovo 20 d. 6 val. 31 min. Lietuvos laiku. Tad kovo 20 d. - rezultatų apmąstymo, dėkingumo diena.

Šiandien, ruošiantis nuo rytojaus pradėti naują ciklą, labai svarbu įvertinti nueitą kelią, pasirinktą kryptį, įdėtas pastangas ir pasiektus rezultatus. Tarsi nuo kalno žvelgdami žemyn į apačioje plytintį miestą, apžvelkite savo darbus, išgyventas patirtis, pasiektus laimėjimus, nueitą kelią.

Su dėkingumu atsigręžkite į tuos, kurie jums šiame etape padėjo, kurie buvo greta ir dalinosi su jumis ir rūpesčiais, ir laimės akimirkomis. Geras žodis daro stebuklus. Padėkokite jus mylintiems ir padedantiems, palaikantiems ir suprantantiems.

Ramiai paleiskite iš savo gyvenimo tuos, kurie nori išeiti, su kuriais kelias, kuriuo ėjote pasibaigė, arba su kuriais kelio kryptys išsiskyrė.

Tai diena, kai galite labai aiškiai suvokti, ar teisingai iki šiol rinkotės. O jei darėte kokių klaidų, būtent šiandien vertėtų sau tai pripažinti, sustoti ir situaciją keisti. Stebėkite, ką šiandien netikėtai susitiksite, ir ką sau svarbaus iš tų žmonių išgirsite. Tai gali būti Jums tarsi svarbūs tolesnio kelio ženklai.

Sėkmingas ženklas: padėkoti jums padėjusiam žmogui, parodyti jam savo dėmesį.

Nepalankus ženklas: jei pamestumėte raktus.

Sėkmingos spalvos: pieno spalva, šviesiai gelsva, alyvinė.

Sėkmę pritraukiantys mineralai: kalcedonas, agatas, baltas gintaras, ametistas.

Sėkmingas skaičius 2.

Dieną globoja Saulė ir Neptūnas.

Geros dienos jums linki astrologė Lolita Žukienė.