Filmo kūrimą, kuris truko tris dienas, W. Thompsonas sugebėjo išlaikyti paslaptyje.

„Kelias paskutines dienas jis praleido užsirakinęs savo studijoje, į kurią įžengti man buvo griežtai draudžiama, - „The Huffington Post“ sakė N. Dozier. - Jis tvirtino kuriantis eilėraštį ketvirtosioms mūsų draugystės metinėms. Man nekilo jokių įtarimų, nes jis man kasmet parašo po eilėraštį“.

W. Thompsonas padarė 2600 įvairiomis pozomis sustatytų Lego figūrėlių nuotraukų ir sukūrė už širdies griebiantį pasiūlymą tekėti. Šį filmuką savo mylimajai jis parodė sausio pradžioje ir taip pasipiršo.

„Jis paprašė, kad įjungčiau DVD grotuvą ir atsistojo už manęs, - pasakojo N. Dozier. - Pajutau, kaip smarkiai plaka jo širdis ir mano delne dreba jo ranka. Tik tada supratau, kad tai bus visai ne eilėraštis“.

Kol N. Dozier žiūrėjo filmuką, W. Thompsonas laukė, kada 117 cm įstrižainės televizoriaus ekrane pasirodys žodžiai „Ar tekėsi už manęs?“

„Kai jie pasirodė, aš atsiklaupiau ant kelio ir išsitraukiau dėžutę, kurioje buvo iš Lego kaladėlių sukonstruoti nuotaka ir jaunikis, - „Huffington Post“ pasakojo W. Thompsonas. - Jaunikis, kaip ir priklauso, laikė žiedą“.

N. Dozier negalėjo nuslėpti savo susijaudinimo. Ji klausinėjo, kaip ir kada jis sukūrė šį filmą, kada apie tai reikėtų pranešti tėvams ir t.t.

„Mes pasibučiavome, o tada aš jį apibėriau klausimais, - sakė mergina. - Tik po 10 min. suvokiau, kad nepasakiau „taip“. Vargšelis turėjo gerokai pasikankinti, kol sulaukė atsakymo!“

W. Thompson siekė, kad filmas būtų kuo asmeniškesnis: „Aš netgi suradau drabužius, kuriuos vilkėjome, kai pirmą kartą susitikome, ir pasirūpinau, kad Lego figūrėlės „vilkėtų“ tokius pat.“

Filmuke pavaizduotos scenos iš poros gyvenimo – pažintis, kasdienybė, laiminga pabaiga.

Pavyzdžiui, filmuke rodoma, kaip N. Dozier, kuri rašo blogą apie maistą „Dixie Caviar“, eksperimentuoja gamindama įvairius valgius, o W. Thompsonas ją fotografuoja.

Filmuko kulminacija – vestuvės, kurių metu laime trykštanti Lego nuotaka žengia prie altoriaus, o ten jos laukia jaunikis, laikantis gigantišką žiedą su deimantu.

O svečiai? Tik patys artimiausi poros draugai: boksininkas, zoologijos sodo prižiūrėtojas, „vaikinas, vilkintis Godzilos kostiumą“, Lukas Skaivokeris, Indiana Džounsas ir kalinė, kurią W. Thompson vadina „garbės viešnia su peiliu, pagamintu iš lovos spyruoklės“.

Ir žinoma, karbonite įšaldytas Hanas Solo iš „Žvaigždžių karų“, kurio pareiga – sutuokti įsimylėjėlius.

Pora dar nežino tikslios vestuvių datos, tačiau planuoja susituokti kitų metų kovo ar balandžio mėn.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją