Jei neturite, meistrė rekomenduoja gerokai iš anksto susirasti plaukų stilistą ir užsirašyti konsultacijai bei sutarti dėl bandomosios šukuosenos. E. Saunorytės-Kinderienės teigimu, vertėtų susirasti kelis vestuvinės šukuosenos variantus. Tam gali pasitarnauti įvairūs žurnalai, kuriuos galite atsinešti į saloną, o radus internete - tiesiog atsispausdinti norimą nuotrauką.

Eglė Saunorytė-Kinderienė. I.Simanavičienės nuotr.
„Pamatęs jūsų plaukus ir išklausęs pageidavimus, specialistas galės įvertinti, ar jūsų pasirinktas įvaizdis teisingas. Aptarsite visas šukuosenos formavimo galimybes. Šiuos parengiamuosius darbus siūlau pradėti likus pusmečiui iki didžiosios jūsų šventės. Taip išvengsite papildomų rūpesčių įsibėgėjus šventės organizavimo metui. Nepamirškite ir makiažo. Jo bandymus galėsite pasidaryti prieš mergvakarį, tad bus nušauti du zuikiai vienu šūviu“,- pataria meistrė.


Klasikinis susuktas mazgas nuotakai ar viešniai atrodys itin elegentiškai.

Norėdamos sukurti retro įvaizdį, rinkitės rafinuotą stilių su sklastymu šone ir nuo šaknų pakeltais plaukais gale.

Priekyje plaukus glotniai sušukuokite, o gale dar labiau išpūskite. Išpūstų plaukų galus suriškite į uodegą, kuri suteiks elegancijos.

Jei šiemet esate pakviesta į vestuves kaip garbės viešnia, plaukų aksesuarai su gėlėmis yra puikus būdas suteikti įdomumo.

Kas pasakė, kad nuotakos šukuosena turi būti nuobodi? Paimkite kaip pavyzdį šį Badgley Mischkos modelį ir sušiauškite savo garbanas į didelės apimties šukuoseną.

Šis mokinukės stilius puikiai tinka nuotakoms ar pamergėms. İtin aukštai surišti plaukai iš priekio suteikia moteriškumo.

Jei jūsų ceremonija vyksta lauke, galite rinktis palaidus plaukus. Ši lengvai susivėlusių plaukų šukuosena itin tiktų tuoktuvėms paplūdimyje.

Klasikinė aukštai sukeltų plaukų šukuosena su šiuolaikiniais akcentais yra nesenstantis pasirinkimas tiek viešnioms, tiek nuotakai.

Apačioje surišti ir glotniai sušukuoti plaukai atrodo dar stilingiau, jei jie nuo šaknų šiek tiek papučiami ir padaromas šoninis skyrimas. Prie tokios šukuosenos puikiai dera minimalus akių makiažas ir ryškiai raudonos lūpos.

Toks žemai susuktas kuodas tiks bet kokiai plaukų spalvai ir bet kokio amžiaus moteriai. Ši šukuosena, paimta iš 2012 metų pavasario – vasaros „Dior“ kolekcijos pristatymo, yra su šoniniu sklastymu priekyje ir šiek tiek nuo šaknų pakeltais plaukais.

Šiai surištų ir glotniai „sulaižytų“ plaukų šukuosenai su griežtu sklastymu tikrai dera šis ryškus plaukų aksesuaras. Mums patinka šis „Dolce & Gabbana“ įvaizdis, kuris itin tiks superstilingoms nuotakoms.

Ši papūstų ir surištų plaukų šukuosena tobulai derės prie aptemptos ir paprastos vestuvinės suknelės.

Neįmanoma nuklysti, pasirinkus žemai susuktą šinjoną. Šis yra itin dailus.

Į šią aukštai sukeltų plaukų šukuoseną įsmeikite kelis segtukus su perlais ar gėlėmis. Atrodysite kaip princesė.

 Paprasta uodega per vestuves gali padaryti didesnį įspūdį, negu manote. Jeigu esate madas sekanti viešnia, užmaukite ant uodegos originalų aksesuarą, kaip šis Donnos Karan modelis.

Dailios kasytės idealiai tinka vasarą vykstančioms vestuvėms. Ši šukuosena su dviejų pynelių juosta buvo pastebėta per „Fendi“ 2012 metų rudens – žiemos kolekcijos pristatymą.

glamourmagazine.co.uk nuotraukos

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)