Tokie bateliai nepakartojami, verti dėmesio, o derinami su dailiomis vestuvinėmis suknelėmis suteikia nuotakos įvaizdžiui išskirtinumo ir elegancijos.

Kaip išsirinkti spalvotus vestuvinius batelius

Rinkdamosi vestuvinius batelius iš pradžių apsispręskite, ar norite, kad jie harmoningai derėtų su suknelės spalva, ar priešingai – būtų kontrastingi. Jei pavyko rasti apavą tokio paties atspalvio, kaip suknelė, ilgai negalvodamos pirkite – juk spalvoti vestuviniai bateliai tikra 2013 metų sezono naujovė.
Nuotakos bateliai

Tačiau jei batelių spalva kiek skiriasi nuo suknelės, nenusiminkite – ir tai yra žavu. Kitokios spalvos bateliai atrodys originaliai, jeigu įkomponuosite į visą ansamblį įdomią detalę.

Pavyzdžiui, jeigu išsirinkote žalio atspalvio suknelę, dairykitės auksinės, rusvos ar geltonos spalvos batelių. Kad apranga atrodytų harmoningai, liemenį galima perrišti tokios pat spalvos kaspinu, priderinti gėlę, peleriną, skrybėlaitę, rankinę, diademą, pirštinaites ar puokštę – variantų daugybė.

Ypatingai madingi šį sezoną bus oranžiniai, geltoni, ryškios turkio spalvos, alyviniai, ryškiai violetiniai, žali, žydri bateliai.

Nuotakos bateliai

Apavas vestuvėms gali būti iš lygios, lakuotos odos, verstos odos, iš siuvinėtos medžiagos, puoštas akmenėliais, kaspinėliais, dirbtinėmis gėlėmis ar netgi būti griežto klasikinio dizaino.

Nuotaka, atsižvelgdama į pomėgius ir nuotaiką, galės išsirinkti tokį modelį, kuris pabrėžia vestuvinės suknelės grožį ir suteikia žavesio šventinei aprangai.

Nuotakos bateliai

Atkreipkite dėmesį į smulkmenas

Renkantis vestuvinius batelius vertėtų atkreipti dėmesį į kelias smulkmenas. Jei norite atrodyti harmoningai, labai svarbu suderinti batelius ir kokį nors nuotakos aksesuarą, o idealiu atveju – ir jaunojo aprangą. Tai galėtų būti puokštė, kaspinėlis, papuošalas nuotakos plaukuose, rankinė, gėlė jaunojo švarko atlape.

Bateliai

Spalvoti 2013-ųjų sezono vestuviniai bateliai – protingas pasirinkimas. Po iškilmių tokius batelius galima apsiauti į vakarėlius ar netgi eiti su jais į darbą. Išsirinkite batelius su patogiu kulniuku, kad būtų lengva vaikščioti gatvėmis. Pasvarstykite – kam po vienos dienos šitokį grožį slėpti spintoje?

Na, ir galiausiai norisi priminti, kad vestuvinius batelius būtina pranešioti namuose. Tai labai svarbu, nes su pranešiotais bateliais jausitės patogiau, užtikrinčiau.

Bateliai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)