"Bogomolov Image school" įvaizdžio kūrėjai iš pradžių ėmėsi grožio procedūrų, mat Oksanos oda buvo papilkėjusi, praradusi sveiką žvilgesį, ji buvo nusėta pigmentinėmis dėmėmis. Moters plaukai buvo nudažyti šviesia smėlio spalva, ją pagyvinant keliomis panašus atspalvio sruogelėmis. Valiūkiškai išdraikyta šukuosena, išraiškingas makiažas ir ryškūs akcentai suformavo jausmingos moters įvaizdį. Tokios, kokia Oksana visuomet jautėsi esanti.

Šie pasikeitimai - iš 2010 m. vykusio "Bogomolov Image School" projekto ne Lietuvoje. "Pakeisk stilių" projektas Lietuvoje prasidės netrukus. Visų pasikeitimų rezultatus rasite šioje DELFI Gyvenimo rubrikoje "Pakeisk stilių".

Olga, 25 m.

Nepaisant jauno amžiaus, Olga (25 m.) į gyvenimą žiūri labai rimtai ir tai visuomet atsispindėjo jos solidžiame įvaizdyje.

Įvaizdžio kūrėjai merginai parodė, kaip galima sukurti solidų, tačiau moterišką stilių, rengiantis šiuolaikiškais drabužiais, o ne vien kostiumėliais iš mamos spintos.

Pagrindinis akcentas - patamsinti plaukai ir geometrinis kirpimas. Išraiškingas makiažas, akcentuojant akis, suteikė jos žvilgsniui ryžtingumo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją