Be to, ir žinių stoka neleido Natalijai pakeisti įvaizdžio taip, kad būtų visiškai savimi patenkinta, todėl ji kreipėsi į profesionalius įvaizdžio kūrėjus.

Natalijos garderobe vyravo daugiausiai pilkos bei juodos spalvos drabužiai, kurie nebuvo nei madingi, nei tinkantys jos figūrai ar pabrėžiantys moters grožį. Jos spintoje nebuvo nė vienos palaidinės atviresne iškirpte ar trumpesnio sijono. Slėpdamasi po uždarais drabužiais ir kelnėmis ji jautėsi saugiai, tačiau atrodė kur kas vyresnė nei yra iš tiesų.

Stilistai senamadiškus Natalijos drabužius pakeitė šiuolaikiškais. Jie įrodė, kad norint atrodyti efektingai, nebūtina rengtis ryškiais ir spalvotais drabužiais.

Šie pasikeitimai - iš 2010 m. vykusio "Bogomolov Image School" projekto ne Lietuvoje.

Ketvirtadienį "Kauno Akropolyje" nuo 18 val. jau vyks viešas pasikeitusių projekto dalyvių pristatymas ir fotosesija.

Visų "Pakeisk stilių" projekto dalyvių Lietuvoje įvaizdžio keitimo rezultatus (prieš ir po) rasite šioje DELFI Gyvenimo rubrikoje "Pakeisk stilių".

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją