Reikės:

2/3 stiklinės cukraus,
1/3 stiklinės miltų,
1 šaukštas cinamono,
¼ šaukštelio maltų gvazdikėlių,
šaldytos sluoksniuotos tešlos (apatiniam ir viršutiniam pyrago sluoksniams),
8 nuluptų ir supjaustytų žalių obuolių.

Gaminimo būdas:

1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių.

2. Mažame inde sumaišykite cukrų, miltus, cinamoną ir gvazdikėlius.

3. Į kepimo formos dugną dėkite vieną sluoksnį tešlos, pusę obuolių masės, pusę cukraus mišinio, likusius obuolius ir likusį cukraus mišinį.

4. Uždenkite kitu tešlos sluoksniu. Šakute užspauskite kraštelius, pabadykite viršų. Kepkite orkaitėje 45 minutes.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją