Reikės:

300 g šaldytos tešlos picai,
450 g konservuotų juodųjų pupelių,
2 šaukštai smulkintų petražolių,
4 šaukštai Salsa padažo,
1 šaukštelis kmynų,
¼ šaukštelio aitriųjų paprikų padažo,
2 skiltelės pasmulkinto česnako ,
1 ½ stiklinės tarkuoto Čederio sūrio,
½ stiklinės smulkintos raudonosios paprikos,
¼ stiklinės supjaustyto svogūno,
½ stiklinės grietinės.

Gaminimo būdas:

1. Sudėkite tešlą į skardą, suformuokite aukštesnius kraštelius. Pabadykite šakute. Kepkite 225 laipsnių orkaitėje 7-10 min., kol švelniai parus.

2. Trintuvėje ar mikseryje sutrinkite pupeles, petražoles, pusę kiekio (2 šaukštus) Salsa padažo, kmynus, aitriųjų paprikų padažą ir česnaką.

3. Ant karšto picos pagrindo sudėkite gautą masę. Apibarstykite sūriu, smulkinta raudonąja paprika ir svogūnais. Kepkite apie 10 min., kol išsilydys sūris.

4. Atskirame indelyje sumaišykite grietinę ir likusį Salsa padažą. Patiekite jį su pica.

Šią picą pasidalinsite keturiese. Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją