„Daug kas klausia, kaip atrodo tie batai su katėmis? Įsivaizduoja, kad tai kažkokie kačiukai“, - juokėsi dizainerė, kurią jau daugiau nei dešimt metų yra užvaldžiusi aistra kalnams.

Užsiimti ekstremaliu sportu Dianą įkvėpė režisieriaus Martino Campbelo filmas „Vertikali riba“ (2000 m.), pasakojantis apie tai, kaip alpinistų ekspedicijai kelią pastoja sniego pūga, kurios sukelta lavina privertė slėptis ledo uoloje. Išsigelbėti pavyko tik trims žmonėms...

„Pamenu, pažiūrėjau filmą, nuėjau vieną kartą pabandyti kopti uždaroje erdvėje ir įsimylėjau šį sportą! Po to sekė alpinizmo varžybos užsienyje, įvairios kelionės į kalnus... O būtent su šiais batais įkopiau į aukščiausią sau kalną – Slovakijos Gerlochą", - pasakojo dizainerė

Alpinizmas - dizainerės Dianos Paukštytės aistra
Kalnuose
Diana Paukštytė kalnuose

"Žiemą būtinai reikia kačių, nes kopiant labai slidu, bet jas galima nuimti ir šie batai puikiai tiks žiemai, kai norisi miške per pusnis su vaikais palakstyti. Jie tikrai patogūs, šilti, nepraleidžia vandens“, - batų privalumus vardijo D. Paukštytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)