TAIP PAT SKAITYKITE:
Reikės:
1 stiklinė pieno
1 stiklinė miltų
100 g sviesto
4 kiaušiniai
100 g cukraus
Puode užverdame vandenį ir jame ištirpdiname sviestą, suberiame cukraus miltelius ir išmaišome.
Nuolat maišant ir nenukeliant nuo ugnies suberiame miltus.
Kaitiname tol, kol tešla pasidaro gelsvos spalvos ir atšoka nuo puodo.
Tada atvėsiname ir įmušame po vieną kiaušinį.
Paruošta tešla turi būti rūgščios grietinės tirštumo.
Skardą išklojame sviestinio popieriumi ir ant jo išspaudžiame su specialiu švirkštu norimos formos plikytus pyragaičius.
Kepame gana aukštoje (200-250 laipsnių) temperatūroje apie 15- 20 min.
Iškepusius atvėsiname. Skanaus!
Martyna
Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!