Neskaitant neįtikėtinų festivalio svečių apdarų, per tris festivalio dienas buvo pristatyta 21 kolekcija, stebinusi drabužiais bei galvos apdangalais, o pertraukų metu svečiams buvo pasiūlyta apžiūrėti kalbančios avalynės instaliaciją.

Menine instaliacija susidomėjo daugelis „Mados infekcijos“ lankytojų. Žymus dizaineris Seržas Gandžumianas ją tyrinėjo kartu su vaikais, o „Stiliaus“ laidos vedėja Violeta Baublienė – su draugėmis.

Šiuolaikiniame meno centre eksponuotai avalynės instaliacijai sukurti buvo panaudota apie 100 Deichmann batų. Menininkų komanda sukūrė ore pakibusį avalynės debesį, kuris šnabždėjo avalynės istorijas, atskleidžiančias skirtingus avalynės charakterius bei pavasario tendencijas.

Šia specialiai „Mados infekcijos“ festivaliui sukurta instaliacija buvo siekta pristatyti naujausią pavasario-vasaros avalynės kolekciją. Dalį naujausios kolekcijos modelių žiūrovai galėjo išvysti ant „Mados infekcijos“ podiumo paskutinę festivalio dieną „Nordic Look“ programoje Kristinos Vikøren ir „Josefinstrid“ pristatymų metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją