Pakeisti išvaizdą, išbandyti naują apsirengimo stilių, pasijusti tikra moterimi – nejaugi niekada to nenorėjai? Pasiduok savo įgeidžiams ir pasikeisk! Nebijok permainų. Psichologai teigia, kad mes visi esame tarsi veidrodžiai ir aplinkinis pasaulis keičiasi kartu su mumis. 


Bogomolov Image School
Siūlome tau dalyvauti nuostabiame eksperimente – šiame projekte geriausi stilistai pakeis tavo įvaizdį, pradedant šukuosena, baigiant garderobu.


Nemažai moterų tai jau išbandė – pavyzdžių netruksime pateikti. Tad kodėl nepamėginus ir tau?


Kaip dalyvauti?


Mums nesvarbu, kiek tau metų (bet labai laukiame vyresnių moterų nuotraukų). Atsiųsk mums laišką el. paštu stilius@delfi.lt su nuoroda "Pakeisk stilių". Laiške būtinai parašyk savo telefono numerį, kad galėtumėm susisiekti; ir pridėk 2 NUOTRAUKAS:


1. dabartinę savo nuotrauką – portretą, kuriame aiškiai matosi tavo veidas. Makiažo turėtų būti kuo mažiau. Nuotraukos, darytos prieš dešimt metų ar net pernai – netinka! Nuotrauka turi atspindėti dabartinę tavo išvaizdą.


2. nuotrauką visu ūgiu (kur jūs: stovite tiesiai, AIŠKIAI matosi figūra, geriausia - stambiu planu. Grupinė nuotrauka netinka, netinka ir ta, kurioje sėdite, gulite);


3. trumpą aprašymą: kas esi, iš kokio miesto, kuo užsiimi, kiek tau metų, kokie tavo pomėgiai, hobiai ir pan.


Mes garantuojame, kad nuotraukos ir informacija, kurią mums atsiųsi, niekur nebus publikuotos.

Visas nuotraukas, kurias galima siųsti iki birželio 1 d., perduosime K. Bogomolovo įvaizdžio mokyklos stilistams, kurie ir išrinks aštuonias šio projekto dalyves. Jų stiliaus pasikeitimą fiksuos profesionalus fotografas, o reportažai apie tai bus paskelbti specialioje DELFI Gyvenimo rubrikoje "Pakeisk stilių!". Kol vyks dalyvių atranka, šioje rubrikoje atrasite straipsnius ir nuotraukas jau pasikeitusių moterų - tai ankstesni įvaizdžio mokyklos studentų diplominiai darbai.

Atrinktų dalyvių stilių kurs profesionalūs "Bogomolov Image School" stilistai, vizažistai ir kirpėjai. Dalyvėms šių grožio meistrų paslaugos visiškai nieko nekainuos.

P.S. Jei išrinkta dalyvė gyvena ne sostinėje – čia atvykti jai teks savo lėšomis.

Ar esi pasirengusi pokyčiams? Lauksime tavęs!

Projekto partneris - sostinėje įsikūręs apsipirkimo, susitikimų, renginių ir stilingo gyvenimo būdo centras "Gedimino 9".

Apie projekto kūrėjus

Konstantinas Bogomolovas - mokslų daktaras, stilistas, įvaizdžio kūrėjas, mados analitikas ir „Bogomolov' Image School“ vadovas. Jis taip pat yra parašęs daug darbų apie įvaizdžio kūrimo teoriją ir praktiką. Daugybės straipsnių ir fotosesijų madinguose Latvijos ir užsienio žurnalų autorius, dirbo įvaizdžio konsultantu grožio salonuose, bendradarbiavo su modelių agentūromis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją