Vienos teikia pirmenybę klasikiniams tamsiems, kitos renkasi itin siaurus ar net spalvotus džinsus. Šiuolaikinės technologijos leidžia taip apdoroti audinį, kad kartais sunku pasakyti – ar tai džinsas, ar jų imitacija. Tad populiarūs bus ne tik tikro džinso drabužiai, bet ir džinsinio efekto, pavyzdžiui, plonyčiai marškinėliai ar plačios kelnės.
"Mango"
Pavasariop garderobas tarytum savaime šviesėja, po tamsaus ir pilko žiemos periodo norisi lengvumo, atsinaujinimo ir gaivos. Dizaineriai, atsižvelgdami į sezoną, šiltajam metui siūlo šviesų džinsinį audinį – toks madingiausias. Galbūt tai nėra labai praktiškas pasirinkimas, tačiau toms, kurios domisi tendencijomis, stilistai pataria įsigyti bent vieną šviesaus džinso drabužį: kelnes, švarkelį, tuniką ar sijoną.
"Chanel"
"Hugo Boss"
Tamsūs džinsai taip pat atrodys stilingai, svarbu, kad jie būtų grubesni, berniukiški, pavyzdžiui, plėšyti. Madingi tiesūs ar kiek siaurėjantys, atraitotais galais, drąsesnės gali rinktis patrumpintus, kurie baigiasi virš čiurnos.
"Massimo Dutti"
"Chanel"
Neatmeskite galimybės įsigyti spalvotų džinsų, tokių yra ir naujose pavasarios bei vasaros kolekcijose. Vienos geidžiamiausių bus švelnios, pastelinės spalvos: mėtų, citrinų, žydra bei rožinė.
"Stradivarius"
"Hugo Boss"
"Hugo Boss"
Į mados padangę grįžta lopyti džinsai, kadaise vadinti atgyvena. Tai mažiausiai investicijų reikalaujanti tendencija – be vargo galite atnaujinti savo senus džinsus, tereikia keleto skirtingų paviršių džinsinio audinio atraižų.
"Hugo Boss"