Ant meilės sparnų

Sali ir Džeikas iš Amerikos susituokė skrosdami debesis. Ceremonijos metu jaunikis ir nuotaka buvo pririšti prie vienmotorio lėktuvo sparnų, o dvasininkas sėdėjo kabinoje viduje.

Po dvasininko riksmo „skelbiu jus vyru ir žmona“ (šis, beje, labai bijojo aukščio) ekstremalioji porelė paskrido dar kelias minutes, o tuomet nusileido.

Naujai iškepti sutuoktiniai pagaliau galėjo apsikeisti žiedais ir pasibučiuoti.

Pasiklydę erdvėje

Nojus Fulmoras ir Erin Finengan taip pat susituokė atviroje erdvėje, be to - nesvarumo būsenoje. Tokia buvo šių dviejų susižavėjusių kosmosu žmonių svajonė. Kosmoso turistais tapti nepavyko, tačiau jie rado išeitį.

Paskirtą santuokos dieną jaunikis, nuotaka, dvasininkas ir pilotas sėdo į specialų lainerį Boing 727 Zero-G ir nuskriejo į dangų ties Florida.

Kad Fulmoras ir Erin pasijustų kaip kosmoso orbitoje, pilotas pakilo į reikiamą aukštį, o paskui ėmė staigiai leistis.

Sukurta nesvarumo būsena, tiesa, tik kokias dešimt sekundžių. Tačiau Fulmoras ir Erin tikina, kad jiems pakako laiko prieš dvasininką ištarti „taip, sutinku“.

Žemė iliuminatoriuje

Dar vienos vestuvės įvyko pusiau žemėje, pusiau kosmose. 2003 metų rugpjūčio vienuoliktą susituokti nusprendė kosmonautas Jurijus Malenčenko ir rusų kilmės amerikietė Jekaterina Dmitrijeva. Tiesa, jaunavedžius skyrė nejuokingas atstumas - 380 tūkst. kilometrų. Jaunoji tuo metu buvo Teksaso valstijoje, jaunikis - orbitoje. Ceremonija vyko teletiltu. Įsimylėjėliai apsikeitė priesaika ir imitavo apsikeitimą žiedais.

Tiesa, pirmąją vestuvių naktį Jurijui teko praleisti orbitoje žvaigždžių apsuptyje (kas šiuo atveju yra visai neromantiška). O naujai iškepta jaunoji žmona tuo metu pramogavo duodama interviu žurnalistams ir pozuodama fotografams apsikabinusi savo antrosios pusės kartoninę figūrą.
Kai kurios įsimylėjėlių poros neieško ypatingų vietų santuokai, o tuokiasi ten, kur susipažino. Kaip rodo mūsų herojų praktika, dauguma žmonių randa savo antrąją pusę darbe.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją