Penktą kartą įvyksiančioje „Grožio infekcijoje“ taip pat bus galima pasimėgauti grožio procedūromis ir masažu, veiks fotografijos studija, bus pristatytos mados kolekcijos iš Lietuvos ir Latvijos, taip pat rodomi vaizdai, užfiksuoti „Mados infekcijos“ festivalio užkulisiuose. Be to, grožio šventės vedantieji Renata Mikailionytė ir Aistis Mickevičius lankytojams išdalins daugiau kaip 70 vertingų dovanų.

„Atėjus pavasariui, visi norime gerai jaustis ir puikiai atrodyti. „Grožio infekcija“ yra geriausia proga sužinoti, kaip tai padaryti. Surengėme „Grožio infekciją“ dvi dienas tam, kad kuo daugiau lankytojų būtų apdovanoti gausaus profesionalų būrio patarimais, dovanomis, gaivia pavasariška išvaizda ir nuotaika“, – sako „Mados infekcijos“ prodiuserė Renata Mikailionytė.

Makiažai – žymioms Lietuvos moterims

Per dvi renginio dienas festivalio „Mados infekcija“ vizažistų komandos vadovė, „Maybelline“ kosmetikos ir makiažo priemonių bendrovės atstovė Laura Kreivytė padarys skirtingus makiažus žinomoms Lietuvos moterims Medai Jonaitytei, Monikai Račiūnaitei, Aistei Jasaitytei ir Renatai Mikailionytei.

„Šį pavasarį galime išskirti kelias makiažo tendencijas. Tarp jų – trečiojo dešimtmečio stilius, kai lūpos buvo dažomos tamsiomis spalvos ir itin išryškinami antakiai, taip pat septintojo dešimtmečio įvaizdį primenantys veidai, kurių akcentas – didelės, į lėlės panašios akys. Yra ir tikrų priešybių, pavyzdžiui, itin ryškiomis spalvomis dažomos lūpos, ir natūralaus grožio atskleidimo priemonės, kai subtiliai paryškinami skruostikauliai bei antakiai. Skirtingi Medos, Monikos, Aistės ir Renatos tipažai padės atsiskleisti ir skirtingoms makiažo tendencijoms“, – apie sezono naujoves pasakojo Laura Kreivytė.

Neliks pamirštos ir visos „Grožio infekcijos“ lankytojos. „Maybelline“ vizažo specialistai teiks konsultacijas, parinks tinkamas veido gražinimo priemones, kurs naujus įvaizdžius. Jų darbo procesą bus galima stebėti vaizdo ekranuose, o atnaujintą išvaizdą įamžinti čia pat įrengtoje fotografijos studijoje.

Dizainerių kolekcijos, nematyti „Mados infekcijos“ kadrai ir vertingos dovanos

Į grožio šventę perkeliama ir dalis mados festivalio – renginyje bus demonstruojamos trys dizainerių kolekcijos. Spalvinga „Perwoll Brilliant Colors by Narciss“ kolekcija leis susipažinti su latvių dizainerių „Narciss“ kolektyvo ir mezginių gamintojos „Ogres Trikotāža“ kūryba. Žiūrovai taip pat išvys dvi jaunųjų Lietuvos dizainerių, festivalio „Injekcija“ nugalėtojų darbus: penktadienį Vitalijos Mališko kolekciją „Invisible Sin“, o šeštadienį – Daivos Velickaitės „Maištas“.

Apsilankę „Grožio infekcijoje“ taip pat galės užmesti akį ir į tai, kas paprastai būna paslėpta nuo pašalinių akių – festivalio „Mados infekcijos“ užkulisius.

„Kai per praėjusią „Grožio infekciją“ rodėme trumpus filmus iš „Mados infekcijos“ užkulisių, pastebėjome, kad žmonės labai jais domisi. Šį kartą atskleisime dar daugiau detalių, koks įtemptas, bet tuo pačiu ir malonus yra „Mados infekcijos“ organizavimas“, – teigia R. Mikailionytė.

Konsultuotis su grožio profesionalais bus galima ir tiesiogiai, ir neakivaizdiniu būdu. Renginyje stovės dėžė, į kurią bus galima mesti lapelius su rūpimais klausimais. Specialistams žiūrovų klausimus uždavinės ir išsamių atsakymų reikalaus renginio vedantieji.

„Grožio infekcijos“ lankytojams organizatoriai taip pat žada vertingų dovanų.

„Grožio infekcija“ penktadienį, kovo 16 d., vyks nuo 16 iki 20 val., o šeštadienį, kovo 17 d., - nuo 14 iki 20 val. prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją