Savo aprangoje Monika labiausiai mėgsta naudoti žemės spalvas, o kaip vieną pagrindinių stiliaus konstravimo principų įvardijo elegancijos ir bohemos derinį.

Elegancija merginai ypač svarbi, tam labiausiai įkvepia Yves Saint Laurent ir Jean Paul Gaultier kūryba. Tačiau lygiai taip pat Monika vertina ir patogumą, todėl eleganciją derina su laisvesnėmis, labiau bohemiškomis formomis.

„Patogumas aprangoje ypač svarbus, be to, gyvenu šalyje, kurioje gryna elegancija gali likti nesuprasta. Taigi derinu įvairesnę stilistiką.“ – teigė mergina.

20-metė Monika šiuo metu antrus metus studijuoja kostiumo dizainą Vilniaus Dailės Akademijoje. Kaip ji pati sako, studijos padarė įtaką jos stiliui, truputį pakoregavo rengimosi įpročius: „Iš tiesų prieš pradėdama studijas daugiau laiko skyriau domėjimusi mada ir savo įvaizdžio kūrimui. Dabar daugiau jėgų skyriu kūrybai ir kitų stiliui, o ne sau.“

Monika
Monika
Monika
Monika
Monika

Bet kokiu atveju, kad ir mažiau laiko skirdama sau, Monika atrodo puikiai! Sėkmės jai ir toliau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)