Gali būti, kad laikydamiesi trijų pagrindinių taisyklių (naudoti mažiau, panaudoti dar kartą, perdirbti), sukursite kažką įspūdingo ir dar neregėto.

Štai keletas ekologiškų dekoracijų idėjų.

Vazonai su prieskoniniais augalais ar kviečių želmenimis.

Vazonėliai su gėlėmis, kuriuos svečiai galės išsinešti namo.

Vainikai su žvakėmis viduryje.

Negiliose vazose plūduriuojantys dideli gėlių žiedai.

Į aukštas vazas pasodinti gėlių svogūnėliai arba skintos žydinčios kompozicijos.

Keli nedideli indai, kurie sudaro vieną didesnę kompoziciją (pavyzdžiui, keturios šalia sustatytos kvadratinės vazelės).

Stilingos ir elegantiškos vintažinės dekoracijos.

Bet kokie daiktai, pagaminti iš perdirbtų medžiagų.

Pasiskolinti ar iš antrų rankų pirkti negilūs indai su plūduriuojančiomis žvakutėmis; juos statykite ant veidrodinių padėkliukų, kurie atspindės šviesą ir padės sukurti jaukią romantišką atmosferą.

Pasiskolintos ar iš antrų rankų pirktos vazos, į kurias pamerkta tik po vieną gėlę.

Vazonėliai su miniatiūriniais medeliais, kuriuos svečiai galės parsinešti namo.

Šį sąrašą galima tęsti ir tęsti. Stalo dekoracijos gali būti ir visiškai paprastutės, ir labai įspūdingos. Jos atspindi jaunųjų skonį, pomėgius, kūrybiškumą.

Bus šaunu, jei jūsų dekoracijos turės kokią nors ypatingą reikšmę.

Štai velsiečiai dovanodavo savo mylimosioms kruopščiai išdrožinėtus šaukštus, vadinamus „meilės šaukštais“, o škotai įteikdavo savo nuotakoms šeimos klano audinio skiautelę. Pasitelkite vaizduotę ir senas šeimos ar kultūrines tradicijas paverskite unikaliomis dekoracijomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją