Reikės:

3 kg cukinijų
8 svogūnai
20 g kario
1 a.š. maltų juodųjų pipirų
380 g cukraus
3-4 š. druskos
250 g acto

Cukinijas supjaustome kubeliais. Svogūnus supjaustome žiedais. Actą sumaišome su kariu, pipirais, cukrumi ir druska. Šiuo mišiniu užpilame cukinijas ir svogūnus viską išmaišome. Cukinijas paliekame per naktį. Kitą dieną dedame virti. Po užvirimo verdame dar 10 min. Cukinijas sudedame į stiklainius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)