Nuo šiol aukštosios mados šukuosenos yra prieinamos visoms, nebesikankinsite jas darydamos, mat plaukų stilistai profesionalai ir entuziastai kilniai prisidėjo prie naujų šukuosenų, kurios atrodo pritrenkiančiai, bet reikalauja vos kelių minučių, kūrimo. Grožio blogerė Cynthia iš eBeautyBlog visą mokymosi, kaip pasidaryti renesanso princesės pynę, procesą parodė kaip paprastą, elegantišką ir prašmatnų.

Pynimas ir kasos tapo nuostabių, namuose lengvai padaromų, bet tuo pačiu sudarančių puošnumo įvaizdį šukuosenų išeitimi, todėl nenuostabu, kad moterys stengiasi išmokti kuo daugiau pynimo būdų, mat kiekvienas iš jų siūlo galybę plaukų modeliavimo ir įvaizdžio atnaujinimo galimybių. Čia galite pamatyti video, kaip paprastas pynimas perauga į rafinuotą, labai romantišką ir eleganciją skleidžiantį įvaizdį, todėl įsidėmėkite tuos žingsnelius, išmokite pasidaryti renesanso princesės pynę ir įgytas žinias pritaikykite praktikoje, kad bet kada, kada panorėjusios, atrodytumėte nuostabiai be didelių pastangų.

Prieš pynimą, jums reikės turėti:

Plaukų tiesintuvą (jeigu jūsų plaukai garbanoti)
Paprastų plaukų segtukų
Dviejų gumyčių plaukams
Plaukų lako ar putų (jeigu jūsų plaukai yra neklusnūs)

Pradžioje, jeigu jūsų plaukai garbanoti ar banguoti, reikės juos ištiesinti, mat tiesūs plaukai labiausiai tinka pynimui. Tuomet perskirkite plaukus į dvi simetriškas dalis. Jeigu jūsų plaukai iškarpyti ar neklusnūs, sutepkite plaukų modeliavimo putomis nuo šaknų iki pat galiukų – taip suteiksite jiems šiek tiek paklusnumo ir nebus taip sudėtinga juos pinti.

Dabar, kai jau atskyrėte plaukus, vienoje pusėje, priekinėje galvos dalyje atskirkite kelias sruogas ir pradėkite pinti kasą prancūzišku pynimu (pripinant po nedidelį kiek laisvų plaukų prie pagrindinės kasos). Tęskite iki pat galiukų ir viską suriškite plaukų gumyte.

Pakartokite pirmąjį žingsnį kitoje galvos pusėje. Kai supinsite kasą, užriškite gumyte ir tuomet paimkite vieną kasą, užlenkite ją į viršų taip, kad kasos galiukas atsirastų ties smilkiniu kitoje galvos pusėje. Kasą prisekite plaukų segtukus ir tuomet kartokite su kita kasa, šiek tiek užleisdamos vieną ant kitos. Labai gerai sutvirtinkite segtukais, tuomet kasų galiukus užkiškite už kasų ir pasiruoškite visiems apsukti galvas savo prašmatnia princesiška šukuosena.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)