Šis automobilinis kroviklis įjungiamas į cigarečių uždegimo vietą, o tuomet vartotojas prie kroviklio gali prijungti savo „iPod“, mobilųjį telefoną, skaitmeninę kamerą, GPS navigatorių ar bet kokį kitą įrenginį, kuris gali būti naudingas kelyje.

Kroviklis veikia 12-24 voltų įtampos režimais ir į jį taip pat galima įjungti cigarečių degiklį. Reikia manyti, kad toks išradimas labai naudingas žmonėms, kurie didelę dalį laiko praleidžia kelyje, tarkime sunkvežimių vairuotojams – jei tik jie nerūko.

Jei jus paskutinysis sakinys suglumino, tai įsivaizduokite cigaretės prisidegimo procesą, kai jūsų įrenginių laidai prijungti prie šio automobilinio kroviklio. Jei nebūsite labai atsargus, tai kišdamas degiklį atgal nesunkiai nudeginsite USB laidą.

Jei esate toks žmogus, kurio kišenės pilnos įvairiausios elektronikos, kurią norite turėti su savimi kelyje, tuomet tikriausiai tai yra būtent toks dalykas, kokio jums reikia. USBFever tinklalapyje jį galima įsigyti už 22,99 JAV dolerio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją