Reikia:

- stiklinės miltų;
- stiklinės cukraus;
- stiklinės manų;
- pakelio šaldiklyje laikyto margarino arba sviesto;
- aštuonių kuo rūgštesnių obuolių.

Obuolius reikia nulupti, išvalyti ir supjaustyti riekelėmis. Pusę jų sudėti į silikoninę skardą, o jei tokios neturite - paprastą išklokite kepimo popieriumi arba folija. Tuomet sumaišykite biriuosius ingridientus ir pusę užpilkite ant obuolių.

Sušalusį sviestą ar margariną supjaustykite riekelėmis ir jas sudėkite ant masės. Po to procesas kartojamas ir gaminamas antras sluoksnis. Jį reikia ypač skrupulingai uždengti margarino riekelėmis. Gaminį reikia pašauti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepti 50 minučių. Karštas obuolių pyragas valgomas su ledais. O jei nepavyks sudoroti viso šio sotaus gardėsio - šaltą jį skanaukite su balta kava.