Jaučio ženklo vaiko asmenybė

Jautukai paprastai yra ramūs, drovūs, tylūs. Paprastai jie labai sugyvenami, nors kai kurie nemėgsta būti dėmesio centre. Jie retai būna aikštingi, tačiau gali būti užsispyrę, jei kažko labai nori. Po šiuo ženklu gimę vaikai paprastai sąžiningai dirba ties užduotimi ir būna kantresni nei gimusieji po kitais Zodiako ženklais.

Daugelis Jaučių natūraliai patinka tiek suaugusiesiems, tiek vaikams. Mažieji Jautukai yra praktiški, kūrybingi, harmoningi, jiems patinka tvarka. Mokykloje jie darys stabilią pažangą, palaipsniui išmoks naujų įgūdžių. Jie gali būti kiek tingoki, taigi čia jiems reikėtų padėti.

Kaip auklėti Jaučio ženklo vaiką

Jautukai gali pasižymėti materialistiniu požiūriu, jie vertina tai, ką galima pasisavinti, paragauti, paliesti, patirti. Dažnai tai praktiški vaikai, jiems patiks atlikti namų ruošos darbus už kišenpinigius. Auginant Jaučius, reikia stengtis išvengti komandavimo, kitaip vaikas gali tapti labai užsispyręs. Auklėjama turi būti ramiai. Kaip Žemės ženklą, Jautuką reikia išmokyti, kaip nugalėti depresijos ir neadekvatumo jausmo periodus. Jiems kartais reikia priminti, kad nepriimtų visko pernelyg rimtai.

Tėvams reikia išreikšti savo jausmus Jautukams, bet stengtis neuždusinti jų savo meile. Jautukai paprastai jautrūs aplinkai ir geriausiai jaučiasi ramioje, harmoningoje atmosferoje. Švelni muzika, menas, rožinės ir melsvos spalvos nuramins Jaučio ženklo vaiką.

Tėvai gali skatinti natūralų Jaučių kūrybiškumą, supažindindami juos su muzika, skaitymu, piešimu, darbeliais. Po šiuo ženklu gimę vaikai paprastai mėgsta taip save išreikšti, kadangi jie linkę slėpti savo tikruosius jausmus.

Kai kurie Jautukai gali būti nelinkę dalintis su kitais; juos reikia paskatinti užmegzti draugystes ir dalyvauti bendruose žaidimuose. Juos galima gan anksti pažindinti su kitais vaikais, skatinti dalintis. Daugeliui Jautukų naudinga dienotvarkė, kėlimasis, maistas, žaidimo ir miego laikas kasdien tuo pačiu metu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją