Kiekviena moteris savaip graži, jos žavesys priklauso ne tik nuo fizinių savybių, bet ir nuo charizmos ir teigiamos energijos, kurią ji spinduliuoja ir perteikia savo įvaizdžiu. Astrologai mano, kad moterys, gimusios po toliau išvardytais Zodiako ženklais, pasižymi ypatinga galia pritraukti vyrus.

Ožiaragis

Moterys, gimusios po Ožiaragio ženklu, gana stiprios, jų figūra liekna, išraiškingi veido bruožai, kuriuos sunku pamiršti. Paprastai jos būna briunetės šviesiomis akimis ir tobulu kūnu. Moters Ožiaragės išvaizda atspindi stiprią ir energingą asmenybę, jos lygi it šilkas oda sutverta glamonėms – vyras, kuriam teks laimė ją liesti, nepamirš jos visą gyvenimą.

Liūtas

Stiprios, savimi pasitikinčios ir narsios moterys Liūtės garsėja dominuojančiu elgesiu. Jos taip pat labai elegantiškos. Jos laimi kiekvieną ginčą, o vyras lieka nesupratęs, kaip tai nutiko. Šios moterys seka mados tendencijas ir visada rengiasi be priekaištų.

Skorpionas

Gražios, paslaptingos ir jausmingos moterys Skorpionės labai patrauklios. Lieknos kojos, platūs pečiai, neužmirštamas veidas su jausmingomis lūpomis, įdėmus žvilgsnis – štai kuo išsiskiria šios moterys. Joms patinka gražiai rengtis, bet jų rafinuotas skonis niekada joms neleidžia persistengti. Šios moters grožio neįmanoma apsakyti jokiais žodžiais, ir vyras, kuriam pavyks užkariauti jos širdį, taps pačiu laimingiausiu žmogumi pasaulyje.

Šaulys

Moterys, gimusios po šiuo ženklu, yra pačios aistringiausios iš visų Zodiako ženklų. Paprastai jos būna labai aukštos, sportiškos figūros, natūraliai sugeba apžavėti beveik kiekvieną vyriškos lyties atstovą. Jų veidas dailiai pailgas, kakta aukšta, akys išraiškingos, ryškios. Labiausiai joms patinka paprastas ir kasdienis stilius, bet kai jos nori ką nors sužavėti, puikiausiai moka pabrėžti savo privalumus ir pasėpti trūkumus. Šios moterys visada originalios ir lengvai sugeba patraukti vyrų dėmesį. Jos išsiskiria net kitų patrauklių moterų kompanijoje, nes spinduliuoja grožį ir žavesį, jaučiasi pasitikinčios savimi.

Vandenis

Eksperimentavimas – tikroji Vandenio ženklo moters stichija. Šių moterų veidas apvalus, oda blyški. Akys malonios, žvilgsnis skvarbus ir atviras. Jų lūpos jausmingos, švelnios ir putlios. Jos nesivaiko madų ir žino, kad kai apsinuogins prieš partnerį, niekas negalvos, kaip jos apsirengusios. Moters Vandenės kūnas aistringas, jis varo iš proto priešingą lytį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)