W. Messingas turėjo daug talentų, kokiais negalėjo pasigirti eiliniai mirtingieji. Be viso kito jis domėjosi astrologija ir pranašystėmis. Štai ką šis stebukladaris išpranašavo trims Zodiako ženklams, kuriuos laikė ypatingais:

Svarstyklės

W. Messingas pavadino Svarstykles prieštaringumų ženklu. Jo teigimu, Svarstyklėse dera polinkis į lygiateisiškumą ir tuo pačiu vienvaldės lyderystės potraukis, noras padėti artimam ir meilė išskirtinai sau.

Svarstyklių egoistiškoji pusė neretai nugali padėti pasirengusią asmenybės dalį. Kaip manė W. Messingas, siekdami savo tikslų, šio Zodiako ženklo atstovai gali manipuliuoti žmonėmis, netgi jiems kenkti.

Kodėl Svarstyklės yra tokie įvairūs žmonės? W. Messingas teigė, kad po Svarstyklių ženklu gimusių žmonių horoskope buvo bloga korta. O tie, kurie gimė po harmoninga žvaigžde, tampa gerais, ramiais žmonėmis, kurie niekada nedaro blogo žmonėms. Bet ir tų, ir tų labai stipri intuicija ir gebėjimas numatyti situaciją.

Avinas

E. Messingas manė, kad Avinai eina į tikslą, padedami savo neįtikėtinai karšto temperamento, kurį mažai kam pavyksta pažaboti. Jiems dar būdinga prisidengti kauke, dėtis ne tuo, kas jie iš tiesų yra.

Jie moka dumti akis, moka pelnyti nepažįstamų žmonių prielankumą. W. Messingas buvo įsitikinęs, kad Avinai – puikiausi oratoriai ir geri vadovai. Jiems būdinga siekti lyderystės, jie skleidžia stulbinamai stiprią energetiką, kuri neretai jaučiame net dideliu atstumu.

Vandenis

Pasak pranašo, Vandenis – vienas sudėtingiausių, įvairiapusiškiausių ir mažiausiai ištyrinėtų Zodiako ženklų. W. Messingo nuomone, po šiuo ženklu gimę nemažai garsių, talentingų asmenybių. Taip yra todėl, kad Vandeniai mato pasaulį kitaip nei dauguma žmonių.

Jie sugeba įžvelgti gražių dalykų net iš pirmo žvilgsnio eilinėse smulkmenose. Be to, Vandeniai visada spinduliuoja pozityvą ir yra pasirengę pasidalinti juo su kitais. Dėl šios priežasties energetiniai vampytai noriai ieško bendravimo su jais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)