Pasiaiškinkime, kurie Zodiako ženklai didžiausi tinginiai.

1. Žuvys

Žuvys – romantiškos prigimties. Joms patinka svajoti, jos jaučia žmonių emocijas. Žuvys visada nori gyventi apsuptos taikos ir džiaugsmo.

Tačiau šio Zodiako ženklo atstovai gana tingūs, kai kalba pakrypsta apie kasdienes problemas. Žuvys viską atidėlioja iki paskutinės akimirkos.

Žuvys visada ieško grožio, bet žemiškos problemos jų nedomina.

2. Liūtas

Liūtai labai mėgsta ryškias emocijas, jiems patinka būti dėmesio centre. Liūtai žino, kaip pritraukti aplinkinių dėmesį. Jie – labai įdomūs pašnekovai. Liūtas visada padarys nepamirštamą įspūdį. Liūtai gali dirbti, bet jiems labiau patinka duoti nurodymus kitiems.

Liūtai – neprilygstami lyderiai, jie labai nemėgsta būti pavaldinio padėtyje. Po šuo Zodiako ženklu gimę žmonės stengiasi viską daryti savaip.

Bet jei Liūtas gerbs savo viršininką, jis entuziastingai atliks daugumą užduočių.

3. Svarstyklės

Svarstyklės siekia harmonijos, taikaus abipusio egzistavimo. Svarstyklės – estetės, vertina gerovę, dailias manieras ir grožį, įvairiausiomis jo apraiškomis. Svarstyklių gyvenime yra vietos ir tingumui, ir darboholizmui.

Svarstyklės gali būti kupinos jėgų, entuziazmo ir ambicijų, bet gana greitai jas gali apnikti apatija, o tada jos pasidaro labai tingios.

Tokiomis akimirkomis Svarstykles geriau palikti ramybėje. Šiaip ar taip, kai jos tai nusiteikusios, bendrauti su jomis labai sunku. Bet nepamirškite – rytoj viskas pasikeis. Svarstyklės įveiks savo tingumą ir pradės dirbti su neįtikėtinu entuziazmu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)