Jei kada nors susimąstėte, kodėl kai kurių žmonių nuotaikos atrodo labiau gyvybingos nei kitų, atsakymas gali būti įrašytas žvaigždėse.

Skaitykite toliau ir sužinokite, kokie yra šeši nuotaikingiausi ženklai – nuo gana nepastovių iki nepatogiai nenuspėjamų.

6 vieta

Mergelė

Mergelės yra žinomos kaip intensyvios ir analitiškos, todėl daugybę kartų jos nagrinės situaciją ir susierzins, tačiau aplinkiniai nesužinos, kas jas neramina.

Astrologas Ryanas Marquardtas sako, kad šio žemės ženklo „nuotaikingas elgesys kyla dėl to, kad jis labai gerai suvokia detales, o tiksliau – ydingas detales“.

Nusprendę, kad kažkas yra negerai, jie kartais į tai atkreipia dėmesį, todėl aplinkiniai stebisi, kaip taip greitai pasikeitė jų savijauta.

Tačiau šis tobulumo siekis kyla iš gerų paskatų. „Mergelės žino, kad viską ir visus galima patobulinti, todėl kai jos nurodo trūkumus, tai daro iš meilės“, – sako Marquardt, pažymėdama, kad toks elgesys dažnai gali pasirodyti priekabus.

5 vieta

Svarstyklės

Jei Svarstyklės jaučia, kad kas nors padarė ką nors ne taip, šis oro ženklas nebijo pasakyti, kaip jaučiasi. Marquardt apibūdina šį į pusiausvyrą orientuotą ženklą kaip „svyruojantį tarp priešingybių“, o tai lemia painius nuotaikų pokyčius.

Pasak Marquardt, „Tokio pobūdžio svyravimus gali būti sunku išlaikyti, todėl kiti ženklai nesupranta, kieno pusėje yra Svarstyklės arba kokią poziciją jos užima tam tikru klausimu“.

Jei nesutariate su Svarstyklėmis, tikėkitės argumentų su gerai išsakyta nuomone. Tačiau širdyje jos yra taikdarės, todėl dažniausiai bus švelnios.

4 vieta

Avinas

Kadangi Avinas yra pirmasis Zodiako ženklas, jis laikomas „kūdikiu“, todėl gali būti linkęs į pykčio priepuolius gali „būti gana neįmanomas nuraminti“, – sako Marquardt.

„Jie nelabai gerai sprendžia emocinius klausimus ir yra gana stiprūs, kai žino, ko nori.“ Šie gimę lyderiai gali atrodyti valdingi ir įkyrūs, kai nepasiekia savo. Sunku žinoti, kas juos įsiutins, todėl daug kartų žmonės vaikšto aplink Avinus pirštų galais, stengdamiesi, kad jie liktų laimingi.

3 vieta

Skorpionas

Skorpionai garsėja tuo, kad yra intensyvūs ir paslaptingi. Marquardt apibūdina šį nuotaikingą fiksuotą vandens ženklą kaip lengvai „ilgam įstrigusį ties viena konkrečia emocija, ir jie iš jos išgauna visą savo vertę“.

Jie laikys nuoskaudas ir dažnai bus šalti, kaip ledas „Jie visada kažką slepia po savo išorės paviršiumi, ir kiti ženklai gali pajusti, kai Skorpionas jaučiasi nekaip“, – sako Marquardt.

2 vieta

Žuvys

Žuvys elgiasi kaip kempinės, sugeriančios kitų žmonių energiją. Taigi, jei kas nors šalia jų emociškai išgyvena, tikėtina, kad ir jos taip pat jausis.

Marquardt apibūdina šį vandens ženklą kaip „pasyviau agresyvų savo nuotaikomis“. Ir nors jie gali manyti, kad nesielgia taip akivaizdžiai, visi žino, kada jie pradeda nusiminti.

„Žuvys taip pat moka atlikti aukos vaidmenį, kuris virsta save žalojančiu elgesiu ir nereikalingomis kančiomis“, – sako Marquardt, vadindama šį blogą elgesį „pribloškiančiu kitus ženklus“.

1 vieta

Vėžys

Vėžiai visada yra hiperemocinės būsenos, nes šį ženklą valdo Mėnulis, kuris, kaip aiškina Marquardt, „skrenda per Zodiaką greičiausiai“.

Tai reiškia, kad „kas porą dienų Vėžiai būna visiškai kitokios nuotaikos“. Marquardt apibūdina šį nepastovų ženklą kaip „einantį miegoti laimingą ir atsibundantį piktą, paprastai neturintį jokios priežasties staigiai pasikeisti jausmams“.

Kadangi Vėžys yra pirmasis vandens ženklas, jis patiria neapdorotą visų emocijų versiją. „Jų nuotaikos yra visaapimančios, ir jei per ilgai būnate šalia jų, jūs taip pat sugersite jų nuotaikas“, – sako Marquardt.

Tačiau tai nereiškia, kad turėtumėte vengti emocijų kupino ženklo. Kartais jie bus pernelyg susikoncentravę į tai, kad būtų jums geri draugai ir šeimos nariai – o kai Vėžys išmoks kontroliuoti savo emocijas, jis bus ne toks gyvsidabriškas.