Taigi šis ženklas – Vandenis.

Vandenis – nepriklausomas žmogus, kiekvienas bandymas apriboti jo laisvę baigiasi tuo, kad nutrūksta santykiai su juo. Šio Zodiako ženklo laimė – tik laisvė, tik savarankiškumas, tik nepriklausomybė nuo visų.

Išoriškai Vandeniai gali atrodyti beširdžiai, šalti žmonės, bet iš tiesų yra draugiški, visada stengiasi padėti tiems, kuriuos laiko savo draugais. Jiems patinka, kai žmonės aplink laimingi, jie visada stengsis dar labiau juos pradžiuginti, nieko už tai nenorėdami mainais.

Vienintelis jiems tikrai svarbus dalykas – kad niekas nevaržytų jų laisvės ir jie galėtų gyventi be įsipareigojimų.

Vandeniai visada siekia nuveikti kažką naudingo, kad gyvenimas nepraeitų veltui. Jie būna puikūs socialiniai darbuotojai, psichologai, daug ir aktyviai dirba su aplinkiniais. Po šiuo Zodiako ženklu gimę žmonės – progresyvūs savo laikotarpio mąstytojai, jie dažnai prisideda prie naujų idėjų ir teorijų formavimo – tiek savo aplinkoje, tiek platesniu mastu.

Kaip minėta, Vandeniams išskirtinai svarbu sakyti tiesą. Jie niekada neslepia, ką galvoja, kartais aplinkiniams būna netikėta ir skaudu išgirsti apie save tiesą. Neretai Vandeniai dėl to nukenčia, tačiau jų elgesys nepasikeis. O kartais dėl siekio sakyti tiesą juos ir laiko išmintingiausiu Zodiako ženklu.

Vandenis – laisvės ir intelektualinės nepriklausomybės tarp visų Zodiako ženklų simbolis. Jie visada stengiasi intelektualiai stimuliuoti sąmonę, nuolat atranda kažką ryškaus, naujo.

Po Vandenio ženklu gimę žmonės kupini paradoksų – tai pasakytina ir apie bendravimą su žmonėmis, ir apie požiūrį į gyvenimą. Juos traukia prieštaringi dalykai – mėgsta vienatvę, bet dažnai renkasi žmonių draugiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)