Jautis

Šio ženklo atstovai ypač didelį atkaklumą demonstruoja reikaluose, kurie yra susiję su jų mylimais žmonėmis ar giminaičiais. Siekdami jiems užtikrinti gerovę Jaučiai gali ištverti visus išbandymus. Tokiomis akimirkomis šio ženklo atstovams geriau netrukdyti.

Dvyniai

Šio ženklo atstovai yra lengvabūdiški, mėgsta bendrauti. Bet tai tik išorinis apvalkalas, kuris yra apgaulingas. Kai sprendžiami rimti klausimai, Dvyniai iškart pasikeičia. Jie panaudoja visą savo intelektą ir vaizduotę, kad tik išspręstų problemą. Todėl problemos ir sunkumai jų niekada neišgąsdina.

Liūtas

Didžiausia Zodiako optimistas niekada nepasiduoda, išvydęs sunkumus. Liūtas priima iššūkį ir visada laimi. Šio ženklo atstovams užtenka jėgų ir kantrybės įveikti bet kokias kliūtis.

Mergelė

Tai pats ryžtingiausias Zodiako ženklas. Mergelė priima sprendimą tik kruopščiai viską suplanavusi ir pasvėrusi visus variantus. Šio ženklo atstovai siekia tikslo nepaisydami išorinių dirgiklių ir kliūčių. Mergelė nenurims, kol neišspręs problemos.

Skorpionas

Tai vienas iš ištvermingiausių Zodiako ženklų. Dauguma šio ženklo atstovų netgi patys ieško kliūčių, nes būtent jos stiprina valią ir charakterį. Įgimtas atkaklumas ir bebaimiškumas padeda Skorpionui išspręsti bet kokią problemą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)