Ne mažiau svarbus vaidmuo kuriant geresnę ateitį atiteks ir draugams, artimiesiems, kolegoms. 2013 metais norint pasiekti užsibrėžtų tikslų, labai svarbu dirbti komandoje, turėti bendražygių, kuriais visur ir visada galima kliautis.

Likimo linija

Šauliai, nepasakysime nieko nauja, žmonės labai ryžtingi ir puikiai motyvuoti. Gyvatės metais jie turės labai daug progų save realizuoti. 2013 metai pažymės naujo gyvenimo etapo pradžią, pasibaigs įvairiausių nesėkmių ir nelaimių ruožas.

Šauliai pajus didžiulį įkvėpimą kurti, gyventi. O ir sėkmė Šauliams 2013 metais šypsosis kaip niekad plačiai – viskas seksis kaip iš pypkės. Šio ženklo atstovus sups tikri draugai, bendraminčiai, netgi pasekėjai. Visi šie žmonės bus labai svarbūs kiekvieno Šaulio kelyje, neretai atliks ir kelrodės žvaigždės vaidmenį. Pasinaudokite jų pagalba: draugystė ir dalykiniai ryšiai šiais metais itin svarbūs.

Nepaisant ambicijų, Šauliams nebus galimybės viską pasiekti vieniems, savarankiškai – juos pernelyg stipriai veiks aplinkybės ir aplinkinių įtaka. Apsidairykite aplinkui: gerai išlavinta intuicija leis detaliai išanalizuoti visus ryšius su kitais žmonėmis.

Paaiškės, jog galbūt kai kuriuos santykius derėtų permąstyti, kai kurių – atsisakyti ir kuo greičiau. Nesibaiminkite, 2013 metais netrūks ir naujų pažinčių, užsimegs ir tvirta, tikra draugystė.

Gyvatės metais kaip niekada anksčiau aktyviai dalyvausite savo draugų gyvenime, o jie labai aktyviai reikšis jūsiškiame. Bičiuliai padės sprendžiant aktualiausius buitinius, turtinius ir darbinius klausimus. Trumpai tariant, pagalbos ranką draugai gali ištiesti bet kur ir bet kada – nenustebkite.

Be to, 2013 metais ruoškitės dalyvauti net ne vieno draugo ar draugės vestuvių šventėje – šių džiugių progų tikrai netrūks. Gali būti, jog Šauliams 2013 metais bus atskleista ir labai intriguojančių artimųjų paslapčių.

Pasaulis dviem

Šaulių seksualumas ir aistringumas 2013 metais pastebimai sustiprės, išaugs potraukis priešingos lyties atstovams, tad aistrų ir meilės nuotykių tikrai netrūks. Šauliai – patrauklūs ir žavūs, jie visada atsiduria dėmesio centre, kaprizingoji meilės deivė Afroditė jiems niekada negaili malonių, tad 2013 metais lauks ne vienas pikantiškas nuotykis ir naujas erotinis potyris.

Klaidinga manyti, kad visi 2013 metai Šauliams bus maratonas nuo vieno smagaus potyrio iki kito malonaus nuotykio, patikėkite, taip tikrai nebus. Šauliams malonumai svarbūs, tačiau šio ženklo atstovams dar svarbesnis stabilumas ir vidinė ramybė.

Dauguma Šaulių 2013 metais atliks išsamią vertybių sistemos pertvarką. Seni santykiai gali būti be skrupulų paaukoti dėl naujo perspektyvaus ryšio, kuris gali baigtis net ir taip lauktomis vestuvės ar bent jau apsigyvenimu kartu.

Gali būti, jog 2013 metais atsinaujins senas meilės ryšys. Tikėtina, kad su antrąja puse Šauliai apsigyvens kartu ar netgi įsigis bendrą būstą. Šauliams verslo ir darbo reikaluose taip pat netikėtai gali labai pasitarnauti jų antroji pusė.

Karjera ir verslas

2013 metus Šauliai galėtų įvardyti kaip sėkmingą periodą rengiantis svarbiems pokyčiams profesinėje srityje. Gyvatės metais aktyvuosis tokios būdo savybės kaip nenuspėjamumas, polinkis naujovėms ir reformų bei svarbių pertvarkų siekis.

Todėl būtent 2013 metais Šauliams itin palankus metas imtis reklaminės kampanijos – viešųjų ryšių akcijos bus itin sėkmingos. Galimybių prisistatyti minioms tikrai netrūks: įvairiausi seminarai, vakarėliai ir priėmimai tiesiog vys vienas kitą. Žvaigždės Šauliams prognozuoja augsiantį populiarumą – šio ženklo atstovai neliks nepastebėti nei kolegų, nei verslo partnerių.

Tokia padėtis labiausiai pasitarnaus Šauliams, besiverčiantiems konsultacijomis – teisininkams, psichologams, astrologams. Palypėjimas karjeros laiptais laukia ir su kūryba susijusių profesijų atstovų.

Šaulius 2013 metais, kaip jau minėjome, sups draugai ir bičiuliai, kurie bus pasirengę bet kada ištiesti pagalbos ranką ar paskolinti pinigų. Gali būti, jog pirmiausia Šaulius sups šilta kompanija žmonių, jums artimų sielų, kurių buvimas šalia ir padės jums atskleisti visas gerąsias savo savybes.

Aplinkybės Gyvatės metais dėliosis taip, jog dalykiniai santykiai labai lengvai galės peraugti į draugystę arba priešingai.

Prisiminkite, jog šiais metais Šauliams naudinga būti greta stipraus ir iniciatyvaus verslo partnerio, naudotis jo globa: noras veikti savarankiškai, siekti individualumo gali kainuoti labai brangiai tiek finansiškai, tiek kalbant apie santykius su kitais žmonėmis. O jeigu imsitės spręsti klausimus, susijusius su kitų žmonių (konkrečiai jūsų verslo partnerių ar kolegų) turtu, viskas kuo puikiausiai pavyks.

Šauliai, 2013 metais morališkai ruoškitės komandiruotėms – jų tikrai netrūks. Labai gali būti, jog teks prisiimti kokią nors naują atsakomybę arba dar vienas pareigas.

Gyvenimo gėlės – vaikai

2013 metais Šauliams patariame planuoti ir pradėti atžalą. O tų, kuriems laimė būti tėvais jau nusišypsojo, laukia nemažai įvairiausio pobūdžio rūpesčių. Gali būti, jog kils bėdų renkantis vaikų darželį, būrelį. Gali būti labai sudėtingas pereinamasis laikotarpis, jeigu Šaulio atžala iš darželio turi keliauti į mokyklą.

Atžalas auginančius Šaulius taip pat kamuos pasirinkimo klausimai: vaiką leisti į karatė būrelį ar jam labiau patiks dailės mokykloje? Jeigu Šaulio vaikas tėvus džiugina itin gerais mokymosi rezultatais, derėtų pasvarstyti, ar nevertėtų jo iš paprastos mokyklos perkelti į specializuotą, pavyzdžiui, tokią, kur sustiprinta matematika.

Būkite sveiki

Šaulio 2013 metais laukia nemenkos išlaidos sveikatai – tiek jų pačių, tiek artimųjų. Teks leisti pinigus vaistams, vizitams pas sveikatos priežiūros specialistus, kelialapiams į sanatorijas bei gydyklas. Vis dėl to, jūsų, mielieji Šauliai, vidinės energijos kiekis taip sumenks, jog tai neabejotinai neigiamai atsilieps jūsų fizinei sveikatai.

Teks apsilankyti pas gydytojus. Neišsigąskite, jeigu kils sunkumų nustatant vienokių ar kitokių jūsų negalavimo priežastis. Šauliams 2013 metais atsiras noras domėtis sveikatos reikalais, sveika mityba, organizmo valymu. Neatmetama galimybė, jog, judėdami šia kryptimi, kai kurie Šauliai gali suprasti turį gydymo galių.

Bet kokiu atveju, Gyvatės metai bus labai tinkami slaptų energetinių atsargų ir galimybių panaudojimui praktikoje. Tai padaryti padės joga, meditacija, kita sielos ir kūno sveikatą stiprinanti veikla.
Svarbiausia 2013 metais – nepulkite į paniką, pasijutę negerai.

Žvaigždės kalba, jog sveikatos problemos, jeigu jų ir iš tikrųjų atsirado, 2013 metais ir baigsis. Dėmesio, mielosios damos, gimusios po Šaulio ženklu: 2013 metais bus itin palankūs įvairiausios grožio procedūroms (taip pat ir plastinėms operacijoms).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)