Žmogus, nesėkmingai bandantis sujungti savo likimą su mylinčiu, gerbiančiu, patikimu partneriu, ima nesąmoningai ieškoti šios nesėkmės priežasčių.

Pasidomėjus internete zodiako ženklų suderinamumo tema, galima rasti labai įdomių forumų, kuriuose žmonės aptarinėja ir net klausia patarimų, kaip elgtis su vieno ar kito ženklo partneriu.

Autoriaus stilius išlaikytas:

„Padėkite atsikratyti dvejonių. Kas tiki suderinamumu pagal horoskopus? Perskaičiau savo ir jos ženklų aprašymą, suderinami maždaug 60-70 procentų. O štai apie šeimyninį gyvenimą kalbama, kad ji bus neištikima (na, horoskope taip rašo). Aš Mergelė, ji Vėžys. Kas yra tokių pat ženklų, pasidalinkite asmeninio gyvenimo paslaptimis (juokauju, žinoma)“.

Gerai, kad autorius nevengia į šią temą pažvelgti su humoru. Juk baisu net pagalvoti, ko imsis pavydus vyras, žmonos ženklo aprašyme perskaitęs, kad ši bus jam neištikima: nuolatinė kontrolė, sekimas, nesibaigiantys kamantinėjimai. Dėl tokio elgesio net ta moteris, kuri nė negalvojo apgaudinėti vyro, tiesiog iš keršto nueis „į kairę“.

Beje, visa tai tinka ir kalbant apie vyrus. Taigi ar verta klausti, kas laukia jūsų santykių? Gal tiesiog reikia gyventi su mylimu žmogumi ir mėgautis tuo? Vienas atsakymų į prieš tai pacituotąjį klausimą forume:

„Mano vyras Vėžys, aš Mergelė. Apie save nieko tokio pasakyti negaliu. Apie suderinamumą visur rašo, kad mes galime tik draugauti, bet ne tuoktis. Bet mes susituokę jau ...niolika metų, ir nieko!“

Tiems, kas tiki horoskopais

Jei jokios išvados negali išjudinti jūsų tikėjimo horoskopais, pasižadėkite sau tikėti tik teigiamais dalykais. Ženklų charakteristiką reikia naudoti tik kaip teisingo elgesio su vieno ar kito ženklo atstovais instrukciją. Taip galite ilgai ir laimingai bendrauti net su tuo partneriu, kurio ženklas jums „netinka“.

Pavyzdžiui, Žemės ženklai (Ožiaragis, Jautis, Mergelė) garantuoja ramų ir tolygų gyvenimą. Jie partnerių asmenybėse vertina patikimumą, ištikimybę ir santykių prognozuojamumą, vertina rūpestingumą, pagarbą, nemėgsta siurprizų. Būtent todėl su jų požiūriu reikia sutikti, juolab kad toks jūsų elgesys leis jums išsaugoti lyderio pozicijas partnerių tandeme. Jei, žinoma, jūs to siekiate.

Oro ženklai (Vandenis, Dvyniai, Svarstyklės) – dažnai neprognozuojami. Jie gali ir suteikti partneriui visišką laisvę, ir „neleisti jam nė kvėpuoti“. Oro ženklai lengvai bendrauja, bet nuolat analizuos esamus santykius. Apskritai taip vyksta dėl jų siekio sukurti harmoningus santykius, todėl partnerio iniciatyvą reikia palaikyti ir išklausyti jo nuomonės dėl jūsų santuokos.

Vandens ženklai (Žuvys, Vėžiai, Skorpionai) – išsiskiria gebėjimu atjausti, suprasti ir pajusti svetimą skausmą ir problemas. Tuo pat metu jie išsiskiria permainingumu, partneriams kartais sunku spėti paskui jų besikeičiančias nuotaikas.

Šių ženklų atstovams gan lengva išlaikyti pozityvią nuotaiką, jei aplinkiniai palaiko juos bet kokioje veikloje, įsiklauso į jų nuomonę ir ją vertina. Tuo pat metu Vandens ženklai kaip jokie kiti gali pulti į melancholiją ir iš jos „ištraukti“ būna gan sunku. Svarbu neleisti tokioms nuotaikoms įsivyrauti ir pajusti emocinę partnerio būklę, kad jis laiku būtų sugrąžintas į pozityvią būseną.

Apie Ugnies ženklų impulsyvumą rašoma kaip apie pagrindinę Avinų, Liūtų ir Šaulių savybę. Bet ir jų nežabotą energiją galima nukreipti į taikiąją pusę. Svarbiausia, ko reikia bendraujant su „ugninių“ ženklų partneriais – besąlyginis jų palaikymas, užtikrinimas, kad jų veiksmai ir sprendimai teisingi.

Šie ženklai siekia tikslo, pasitiki savimi. Bet, kad ir kaip būtų paradoksalu, būtent šių ženklų atstovai daugiausia visų trokšta teigiamo vertinimo, pagyrų ir patikinimo, kad jie geriausi. Nors ir lyderiai, jie gan pažeidžiami ir visiškai neištveria kritikos.

Kas kaltas?

Žinoma, visada lengviau dalį kaltės dėl nepavykusios santuokos perkelti mistinei žvaigždžių įtakai. Vis dėlto nereikia pamiršti, kad ši įtaka apskaičiuota ir aprašyta žmonių, o ne duota žmonijai kaip žinios „iš aukščiau“.

Nereikia pamiršti ir to, kad, kaip ir bet kokia kita teorija, mokslas apie zodiako ženklų suderinamumą gali būti netikslus. Ir lengvai pasiduodantiems įtaigai žmonėms šie netikslumai gali brangiai kainuoti!

Juk net mokslininkai patvirtina faktą, kad mintis yra materiali. Patiklus žmogus, perskaitęs nepalankų suderinamumo su savo partneriu vertinimą, ima tikėtis santykių griūties požymių. Dėl to žmonės gali išardyti ir tik pradėjusius formuotis santykius, kurie gali ateityje virsti ilga ir laiminga santuoka.

Taigi visiškai akivaizdu, jog nereikia remtis vien tik suderinamumu ir gerais horoskopais. Geriausia – kurti harmoningus santykius, nuoširdžiai mylėti, ir būtent tai, o ne suderinamumo prognozės, leis rasti savo antrąją pusę ir džiaugtis tikrąja meile.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)