Norint pasiekti harmonijos romantiniuose santykiuose, Avinams reikia išmokti paaiškinti partneriui savo poelgius. Jei gimėte po šiuo ženklu, atminkite, kad „aš taip noriu“ arba „taip reikia“ - tai įtikinami, bet nepakankami argumentai.

Jaučiams bus naudinga domėtis partnerio reikalais, rodyti daugiau dėmesio jo nuotaikoms, planams ir svajonėms. Jums bus lengviau pasiekti tarpusavio supratimo, jei nebandysite ieškoti vienareikšmių atsakymų į visus klausimus, bet paliksite erdvės interpretacijoms.

Dvyniai pasijus laimingesni, jei jiems pasiseks išanalizuoti savo pačių jausmus ir papasakoti apie juos partneriui, jei klausysis ne tik savęs, bet ir jo, bei rimtai atsižvelgs dėmesio reikalaujančias problemas.

Vėžiams pakanka pakeisti savo požiūrį į situaciją. Meilėje problemas spręskite atsiriboję nuo jausmų. Atminkite, kad ir iš prislėgtos nuotaikos galite išsivaduoti, tereikia kiek daugiau pastangų.

Liūtams meilės reikia daugiau nei bet kuriam kitam Zodiako ženklui. Kartais jie reikalauja jos kaip savaime suprantamo dalyko ir ima kaprizinis, vos įtarę, kad juos nepakankamai dievina.

Daugumos Mergelių problema ta, kad jos pernelyg gerai mato savo trūkumus ir labai dažnai mano, jog yra nevertos kito žmogaus meilės ir dėmesio. Didesnis pasitikėjimas savimi reiškia geresnius santykius šeimoje.

Svarstyklės paprastai jaučiasi labai nemaloniai, jei yra priverstos nors ir neilgam išsiskirti su partneriu - galima tik įsivaizduoti, kaip jaučiasi tie, kurie nesutiko žmogaus, kuriam jaustų romantiškus jausmus.

Skorpionai moka patikti ir yra labai patrauklūs, todėl jiems netenka kentėti dėl nepakankamo priešingos lyties atstovų dėmesio. Bet dėl to gali kentėti artimas žmogus - jam parodykite, kad yra svarbiausias/-a, ir būtinai tai darykite prie visų.

Šaulių gyvenimas taps kur kas lengvesnis, jei romantiniuose santykiuose jie vadovausis ne tik emocijomis, bet ir sveiku protu. Kartais reikia įsiklausyti į gerai jus pažįstančių žmonių patarimus ir rekomendacijas.

Ožiaragių bruožas, trukdantis jiems pasiekti tarpusavio supratimo su mylimu žmogumi, gali būti pernelyg didelė savidisciplina, kuri neleidžia rodyti jausmų ir emocijų, kai tai būtina.

Viena rimčiausių Vandenio problemų - rasti harmoniją tarp potraukio naujiems dalykams, noro rasti savo kelią ir troškimo laikytis tradicijų, vengti visko, kas galėtų išprovokuoti konfliktus su aplinkiniais.

Žuvims pasiekti harmonijos asmeniniame gyvenime kartais trukdo per didelis nerūpestingumas, noras perkelti atsakomybę ant kitų pečių, palikus sau tik džiaugsmus ir pramogas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)