Pavyzdžiui, Venera – jos padėtis ir sąveika su kitomis planetomis – parodo, kaip pritraukiame meilę ir grožį, į kokius bruožus atkreipiame dėmesį. Tačiau Saulės ženklas taip pat leidžia spręsti, su kokiomis kliūtimis galime susidurti, kurdami meilės santykius.

Avinas – jūsų amžinasis „aš“

Avinas gali paskambinti paskutinę minutę ir atšaukti pasimatymą, „nes draugai pakvietė į šaunų vakarėlį, ir aš nenoriu jo praleisti“. Avinai yra užsispyrę ir mėgsta eiti savo keliu, o dar geriau – praminti naujus takus. Tai puikiai veikia, jei jūsų antroji pusė ramiai reaguoja į tokį nepriklausomybės troškimą. Priešingu atveju tiek jūs, tiek jūsų partneris gali nusivilti santykiais.

Be to, kad Avinai visada kelia save į pirmą vietą, jie gana pavydžiai konkuruoja su aplinkiniais. Kai kitą kartą spustelėsite greičio pedalą ir išsiveršite į priekį, įsitikinkite, kad jūsų partneris vis dar seka paskui jus. Ir nustokite į jį žiūrėti kaip į konkurentą varžybose. Jūsų mylimasis yra ne jūsų priešas, o komandos draugas. Taigi elkitės su juo tinkamai.

Jautis – polinkis į komforto zoną

Jautis santykiuose su kitu žmogumi mėgsta patogumą. Net per pasimatymus jis gali mielai eiti į tą patį puikų restoraną tuo pačiu lengviausiu maršrutu. Kartą radęs tai, kas jam patinka ir puikiai veikia, jis tą pačią procedūrą gali kartoti kasdien.

Nėra nieko blogo kurti aplinkui patogų gyvenimą, jaustis atsipalaidavusiam ir mėgautis meilės jaukumu. Tačiau jei norite, kad santykiai tęstųsi ilgai, turite leisti jiems augti ir vystytis. Pagalvokite, ką galite padaryti, kad pagyvintumėte savo ryšį su mylimu žmogumi. Patikėkite, santykiai nuo to tik atsiskleis naujomis spalvomis ir taps tvirtesni.

Dvyniai – partnerio pavydas

Labai svarbu, kad su savo išrinktuoju įprastumėte tinkamai bendrauti. Esmė ta, kad Dvyniai nori turėti bendražygį, kuris būtų jiems įdomus ir tuo pačiu toleruotų šio ženklo polinkį į flirtą. Kai Dvyniai šnekučiuojasi, koketuoja, žvilgčioja ir kvatoja su kiekvienu žmogumi, patekusiu į jų rgeos lauką, jų partneris gali išprotėti iš pavydo ir pasijusti paliktas.

Turite įsitikinti, kad jūsų antroji pusė supranta, jog flirtas su kitais žmonėmis jums nieko nereiškia ir nekelia grėsmės jūsų tvirtam ryšiui.

Vėžys – jūsų emocionalumas

Šis Vandens ženklas labai lengvai pasiduoda nerimui ir verkšlenimams dėl įvairių dalykų. Deja, jų polinkis viską imti giliai į širdį ir priimti asmeniškai bet kokią smulkmeną gali paversti tikru emociniu išbandymu.

Vėžiai turi išmokti būti rimti ir praktiški, o ne pūsti iš musės dramblį. Patikėkite, kartais jūsų partneris tikrai laiku nepamato žinutės, neišgirsta skambučio ir pamiršta, kad apie tai jau kalbėjote. Neverta iš karto įsižeisti ir nusiminti.

Liūtas – jūsų ego

Liūtams patinka būti dėmesio centre ir jaustis geriausiais visose srityse. Tačiau santykiuose nebūtinai viskas turi suktis tik aplink jus. Jūsų partneris negali nuolat žarstyti jums komplimentus ir žavėtis kiekvienu jūsų gestu. Jei sugebėsite tai suprasti ir su tuo susitaikyti, gyvenimas su jumis bus daug malonesnis. Taip pat nepamirškite kartkartėmis pagirti ir pasidžiaugti savo antrąja puse.

Mergelė – jūsų „noriu, kad viskas būtų idealu“

Mergelės yra pagarsėjusios perfekcionistės. O nuolatinis partnerio trūkumų ieškojimas naudos meilės santykiams neprideda. Jei žmogus neatitiks Mergelės standartų, ji būtinai apie tai pasakys. Žinoma, jūs nesistengiate tyčia būti nemandagi ar kritiška – tik nuoširdžiai norite padėti ir tikite, kad darote viską, kas geriausia.

Tačiau jei norite sukurti šiltus ir abipuse meile spinduliuojančius santykius, turite išmokti matyti platesnį vaizdą, o ne kabinėtis prie smulkmenų.

Svarstyklės – jūsų baimė įsiūbuoti valtį

Jūs taip siekiate harmonijos ir pusiausvyros, jog stengiatės užglaistyti bet kokius nesutarimus. Retkarčiais ryžtatės pameluoti savo partneriui, kad išvengtumėte konfliktų ir santykių aiškinimosi. Taip pat labai trokštate, kad viskas kažkaip išsispręstų savaime.

Galite iki paskutinės minutės nepastebėti pavojaus signalų, tikėdamiesi, kad asmuo ar aplinkybės pasikeis. Svarbiausia jūsų užduotis santykiuose – išmokti išreikšti save. Jei norite, kad kažkas pasikeistų, pasakykite tai. Atvirai ir sąžiningai kalbėdami apie savo jausmus, galėsite augti kaip asmenybė.

Skorpionas – jūsų problemos su pasitikėjimu

Skorpionai maitinasi dramų ir afektų energija. Kartais jie gali sukurti pavydo sceną, ginčą ar skandalą, kad būtų į ką pažiūrėti ir nebūtų nuobodu. Tačiau jei norite ilgų ir tvirtų santykių, jums gyvybiškai svarbu kontroliuoti savo tamsiuosius impulsus.

Patikėkite, kad jūsų partneris yra nuoširdus ir jus myli. Išmokite atsipalaiduoti ir atrasti emocinį stabilumą santykiuose, užuot apvertę juos aukštyn kojomis.

Šaulys – jūsų noras surasti „kažką nauja“

Šauliai trokšta nuotykių. O viena didžiausių kliūčių meilės srityje gali tapti noras atrasti „kažką kita“. Jums patinka žmonės, atvykę iš kitų kraštų, kalbantys kitomis kalbomis ir turintys kitokius dvasinius įsitikinimus. Noras pažinti – jūsų stiprioji savybė, jūs lengvai priimate kitų žmonių nuomonę ir skirtumus.

Tačiau turite suprasti, kad kiekvienas žmogus – tai didžiulis pasaulis, kuris atsiveria palaipsniui. Jei radote žmogų, kurį pamilote, pasistenkite su juo pabūti ilgiau nei įprastai. Kuo ilgiau būsite šalia, tuo daugiau naujų ir netikėtų savo mylimo žmogaus charakterio ir prigimties bruožų atrasite.

Ožiaragis – jūsų uždarumas

Įsimylėjusio Ožiaragio beveik neįmanoma atskirti nuo įprasto. Būdami Žemės atstovai, jūs vertinate praktiškumą, tvirtai stovite ant kojų ir siaubingai nemėgstate dalytis savo jausmais. Tačiau jūsų mylimas žmogus turi matyti ir suprasti, ką jūs jaučiate, nes kaip kitaip ir kuo pagrįsti jūsų sąjungą?
Radę savo antrąją pusę, išmokite atsikratyti rimtumo ir atsakomybės naštos, įsiklausykite į tai, kas vyksta jūsų viduje, ir pasidalykite tuo su mylimu žmogumi. Bent jau retkarčiais. Jūsų antroji pusė su džiaugsmu atsilieps.

Vandenis – jūsų netradicinė meilės interpretacija

Žinoma, kiekvienas žmogus meilę išreiškia skirtingai. Tačiau Vandeniai įsigudrina ją parodyti labai ekscentriškais gestais (žodžiais, veiksmais ir pan.). Jūs nemėgstate laikytis visuomenės tradicijų, mėgstate stebinti. Tačiau kartais tai trikdo partnerius, kurie yra įpratę prie tradiciškesnių jausmų išraiškų. Ne visi žmonės yra tokie ryškūs ir neįprasti kaip jūs, Vandeniai. Jie gali išsigąsti!
Dabar, kai Vandeniai tai sužinojo, jiems tereikia retkarčiais prigesinti savo ekscentriškumą ir savo mylimajam meilę išreikšti įprastesniais būdais.

Žuvys – idealizuojate partnerį

Žuvys dievina savo išrinktuosius. Jų mylimasis, žinoma, turi krūvą privalumų. Tačiau Žuvys linkusios nuplaukti į savo fantazijų pasaulį ir stipriai nusivilti, kai kažkas pasisuka ne taip, kaip jos įsivaizdavo. Kalbant apie meilę, įsitikinkite, kad matote savo partnerį tokį, koks jis yra, ir nepripaišykite jam papildomų savybių. Kiekvienas iš mūsų turime tiek gerų, tiek blogų bruožų. Jų derinys ir sudaro asmenybę, kurią įsimylime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją