Štai kokiems Zodiako ženklams priklauso pačios pavojingiausios ir gražiausios moterys:

Skorpionas

Skorpionės moterys – aistringos, uždaros, viską apgalvojančios ir pavojingos dėl savo valdingo būdo. Jos degina savo žvilgsniu ir pačios renkasi, su kuo būti. Skorpionė greitai perpras jūsų paslaptis, nes nuo juos neįmanoma nieko nuslėpti. Ši ryški ir stipri asmenybė užburia savo grožiu. Daug vyrų viską mesdavo vien tam, kad galėtų būti šalia moters Skorpionės.

Avinas

Avino ženklo moterys – temperamentingos, turinčios daug vidinės stiprybės. Jos nepakenčia silpnų vyrų, tiesa, pasipūtėlių irgi nemėgsta. Gimusi po šiuo ženklu moteris aplenks ne vieną vyrą, siekiant sėkmės, kita vertus, ji bus parama stipriam, tvirtų principų vyrui. Avino ženklo moteris – lemtinga gražuolė, kuri efektingai pasirodo, bet lygiai taip efektingai gali dingti.

Liūtas

Po Liūto Zodiako ženklu gimusios moterys laukia iš vyrų žygdarbių, o daugelis vyrų kloja joms po kojomis turtus ir pasiekimus. Tiesa, ir tai dar nereiškia kad karalienė Liūtė pasirinks jus. Liūtės – ugningos gražuolės, jos visada nori būti dėmesio centre, mylimos, vertinamos. Tik tas, kas tokią moterį garbins, galės pretenduoti į jos vyro vietą. Šios damos gana pavojingos, savo kelyje jos sudaužo ne vieną širdį.

Ožiaragis

Ožiaragio ženklo moterys vilioja savo didybe, kilnumu, gaivumu ir išmintimi. Jos – tikros moterys, apdovanotos geriausių, puikiausių savybių rinkiniu. Jos tvirto būdo, bet tuo pačiu švelnios. Apskritai yra tokios, kokiomis nori pasirodyti. Šio Zodiako ženklo moterys turi nepajudinamą šerdį, yra išmintingos, nepakenčia silpnų, verksnių ir ieško tik tikrų vyrų.

Šaulys

Šaulės moterys pavojingos, nes be galo brangina laisvę ir nuolat trokšta naujų įspūdžių. Nespėsite apsidairyti, kaip ji jau bus užsiėmusi su savo draugėmis, pasinėrusi į mėgstamą veiklą ar tyrinės aplinkinį pasaulį. Šaulio ženklo moteris gali tapti ištikima drauge, bet ji nepasiduos niekieno valdžiai. Ši gražuolė – pati sau šeimininkė, todėl jai praktiška neįmanoma padaryti įtakos. Galima ja tik žavėtis ir ją mylėti.

Vandenis

Vandenio Zodiako ženklo moterys – originalios, nenuspėjamos. Vieną akimirką jinai jums šypsosi ir jūs galvojate, kad viskas gerai, ji – jūsų. Po akimirkos ji jau bus apie jus pamiršusi ir nubėgusi užsiimti mėgstama veikla, bendrauti. Šios moterys nuostabios, jos ne tokios kaip visi, tai prašmatnios moterys, kurios vilioja tuo, kad yra neprieinamos.

Mergelė

Mergelės savo gyvenime viską daro pagal tam tikras taisykles ir pagal savo pačios nusibrėžtus principus. Tokia moteris visada pasitempusi, tvarkinga, taktiška, moteriška, bet labai tvirtos valios. Nėra lengva siekti Mergelių dėmesio – mažai šansų, kad išlaikysite testą iš jos 100 reikalavimų. Mergelės labai kruopščiai renkasi gyvenimo partnerį. Šio Zodiako ženklo moteris – tokia, kurią visą gyvenimą teks vėl ir vėl užkariauti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)