„Geriausia norus galvoti nuo 00:00 iki 08:23, nes nuo 08:23 prasideda 29-oji diena pagal mėnulio kalendorių. O ji nėra pati tinkamiausia norų kūrimui“, – sako Viktorija.

Pasak jos, jei šią dieną reikėtų vertinti tik numerologiniu požiūriu, ji simbolizuoja harmoniją, susivienijimą, diplomatiją. Jei šiuo metu su kuo nors konfliktuojama, ši diena yra palankus metas susitaikyti.

Šią dieną derėtų skirti bendradarbiavimui bei įvairių sutarčių įtvirtinimui.

O ko reikėtų vengti? „Neryžtingumo bei buvimo aukos pozicijoje. Nors šią dieną ir gali kilti didžiulis noras bėgti nuo atsakomybės. Tad stebėk savo būseną, kad neišeikvotum savo energijos veltui“, – pataria numerologė.

Šios dienos skaičiai 1 ir 2 yra lygūs magiškajam 3. Ir tai šios dienos datoje kartojasi net du kartus – 12.12. Skaičius trys simbolizuoja kūrybos energiją, tad šią dieną gali kilti ypatingas noras saviraiškai bei savirealizacijai.

Į šią veidrodinę datą numerologė žvelgia dar kitu kampu 1+2+1+2=6.

„Šešetas tai – rūpestingumo, meilės, harmonijos ir grožio skaičius. Tad įgyvendinkite tai, ką jau seniai atidėliojote, ko vengėte, netgi tai, ką sau neigėte. Atsisakykite to, kas jūsų nebedžiugina“, – pataria instagramo puslapio viktorija_kas7 autorė.

Veidrodinę dieną ypatingai palanku:

* Eiti į grožio salonus, pirkti gražius daiktus, tvarkyti namus. Svarbu daryti tai, kas savyje koduoja žodį – grožis!
* Spinduliuoti meilę bei pozityvią energiją. Tai paklos puikų pamatą ateičiai.
* Daryti gerus darbus ne tik sau, bet ir aplinkiniams. Visata padės įgyvendinti asmeninius troškimus, jei elgsitės sąžiningai visų žmonių atžvilgiu.

Na ir trumpas Viktorijos reziumė: viena iš pagrindinių šios dienos užduočių – priimti tai, ką visata šiandien atneša, stebėti pasirodančius ženklus bei maksimaliai išnaudoti dieną gyvenant šia minute.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją