Tačiau tai tik kaukė, nes po šiuo zodiako ženklu gimusi dailiosios lyties atstovė tikra aktorė: kerinti, prieštaringa, temperamentinga ir nenuspėjama. Ji taip vikriai keičia savo amplua, jog jeigu jos pašnekovui trūksta greitos reakcijos, po kurio laiko jis ims manyti, kad jam maišosi protas.

Po Avino ženklu gimusios moters kalba impulsyvi – dažniausiai ji kalba daug nemąstydama: kas galvoje, tas ir ant liežuvio. Tokia dailiosios lyties atstovė prieš praverdama burną tikrai savęs neapsunkina ilgais apmąstymais.

Po Avino ženklu gimusioms moterims ir merginoms nėra kada liūdėti. Šios sijoną seginčios nutrūktgalvės visada susiranda kūną lavinančios veiklos: žaidžia tenisą, mėgsta snieglenčių sportą, pilatesą ir, be jokios abejonės, seksą!

Tokia moteris nuolat įsimylėjusi... pačią meilę. Ji labai mėgsta romantiką, o fizinę meilę laiko vienu iš pačių didžiausių malonumų gyvenime. Iš savo antrosios pusės visų pirma ji tikisi sekso, o ne tėviškos globos – antras tėvas tokiai stipriai moteriai tikrai nereikalingas.

Tik neskubėkite po Avino ženklu gimusios dailiosios lyties atstovės kaltinti lengvabūdiškumu – nepaisant to, jog polinkis į avantiūras ir spontaniškumas tiesiog jos kraujyje, jai tikrai ne vėjai galvoje.

Kas antra po Avino ženklu gimusi dailiosios lyties atstovė – idealistė, kas trečia – filosofė, tačiau šios savybės tikrai netrukdo reikiamu metu priimti rimtų sprendimų. Jeigu po Avino ženklu gimusi moteris sako, jog metas veikti, tai būtent tą ji ir turi galvoje. Ši charakterio savybė prie šios moters vyrus traukia kaip muses prie medaus.

Raktas į po Avino ženklu gimusios moters širdį – meilikavimas. Ji galėtų nuolatos klausytis komplimentų, o jei dar jie skirti jos kūnui, tokia moteris tiesiog sutirps iš malonumo. Po šiuo zodiako ženklu gimusi dailiosios lyties atstovė tiesiog negali praeiti pro veidrodį ir į jį pažvelgusi neįsimylėti savęs. Tokios moterys gražinasi labai saikingai – jų įsitikinu, gamta jas apdovanoto natūraliais turtais, todėl pastebimų išvaizdos korekcijų nereikia.

Po Avino ženklu gimusios moters tikrai nesužavės naudingos, praktiškos dovanos, nes joms svarbiausia – emocija. Tokios moterys iš visos širdies apsidžiaugs dovanų gavusios šilkinę pižamą, tačiau labiausiai jos mėgsta miegoti nuogos – taip geriausia jų tobulam kūnui.

Po Avino ženklu gimusią dailiosios lyties atstovę vedusiam vyrui teks tenkintis pirmojo pavaduotojo vaidmeniu arba rengtis šimtamečiam karui, kuriame pasigailėjimo nebus. Dėl poreikio būti nepriklausomai ir nesugebėjimo sėdėti namuose prie puodų tokioms moterims santuokoje neretai kyla rimtų problemų. Jeigu po Avino ženklu gimusi moteris pradeda pavyduliauti, greičiausiai prabyla išdidumas ir įžeista savimeilė, savininkiškumas.

Tokios moterys įsitikinusios, jog pinigai sukurti tam, jog juos leisti. Jos mėgsta pinigus švaistyti į kairę ir į dešinę – baimė išleisti per daug jai visiškai svetima. Po Avino ženklu gimusios moterys įsitikinusios, jog jeigu šiandien piniginė pilna, tokia ji bus ir rytoj – kad ir kas benutiktų.

Šio zodiako ženklo atstovės garsėja optimizmu, padedančiu išsaugoti gyvenimo džiaugsmą net ir užgriuvus didžiausiems sunkumams. Jos džiaugiasi kiekviena nauja išaušusia diena.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)