Nereikėtų visų Mergelių moterų laikyti šaltomis, viską apskaičiuojančiomis, bejausmėmis. Tai, moterys, sugebančios valdytis, nedemonstruoti savo jausmų viešai. Dauguma jų rimtos ir kuklios.

Nuolatinis savęs lavinimas, tobulinimasis – Mergelių bruožas, jos taip pat stengiasi nuolat gerinti ir savo gyvenimą. Jos atsargios ir nemėgstančios rizikuoti, kol padėtis nėra aiški. Tokio pat atidumo ir dėmesingumo Mergelė laukia ir iš aplinkinių.

Mergelės linkusios nerimauti. Jos įsitikinusios savo sugebėjimu išspręsti bet kokią problemą. Tarp jų daug darboholikių, manančių, kad „jeigu nori, kad viskas būtų padaryta idealiai, padaryk tai pati“.

Mergelės namai atrodo taip, tarsi juose niekas negyventų. Kiekvienas daiktas turi savo vietą. Mergelė mėgsta priiminėti svečius, tiesa, su sąlyga, kad jų bus nedaug. Tačiau jei koks svečias pasielgė nevalyvai, ištepė staltiesę ir pan., vargu, ar jis dar bus kviečiamas į jos namus.

Mergelės ženklo moterų simpatijos – intelektualių pašnekovų pusėje. Jos puikios analitikės, taip pat jos moka taupyti ir uždirbti pinigus.

Mergelės – puikios šeimyninio gyvenimo partnerės. Jos tvirtai savo rankose laiko visą namų ūkį, griežtai auklėja vaikus. Seksas joms labiau pareiga nei malonumas.

Šios moterys ilgai išlieka jaunos ir gražios ir po trisdešimties pavirsta į, kaip sakoma, moteris, kurių amžių sunku atspėti.

Profesinis jų gyvenimas taip pat sklandžiai sutvarkytas, kaip ir asmeninis. Mergelės puikiai skaičiuoja ir gali būti geros buhalterės, ekonomistės ir t.t.

Tačiau Mergelių objektyvumas ir atsargumas gali dingti, kai jos sutinka mylimą žmogų. Ji dažniausiai užmerkia akis, nepastebi jo ydų ir silpnybių.

Mergelė ir seksas

Mergelės neturi jokių iliuzijų, susijusių su seksu. Joms nepatinka nekantrūs vyrai, joms atrodo, kad sielų artumas svarbesnis nei fizinis. Ji iškart duos suprasti, kas jai patinka, o kas ne. Mergelės neturi nieko prieš prieš oralinį seksą. Joms svarbu, kad vyras būtų laimingas.

Vyrai, tinkantys Mergelėms

Moteris Mergelė ir vyras Vėžys supranta vienas kitą iš pusės žodžio. Abu mėgsta tvarką, abu vertina šeimos vertybes. Vėžys leidžia mergelei vadovauti, yra švelnus ir rūpestingas.

Greta Ožiaragio Mergelės jaučiasi kaip žuvys vandenyje. Joms imponuoja jo atsakingumas, rūpestingumas. Tačiau abiems reikėtų stengtis išlaikyti aistrą, nepasiduoti rutinai.

Jautis, pasižymintis ryškia charizma, lengvai gali įtikinti Mergelę, kad būtent jis – tas vyras, kurio jai reikia. Ji, savo ruožtu, gali suvaldyti jo karštą būdą, taigi jų laukia ilgas ir harmoningas gyvenimas.

Paslaptingas, kiek niūrus Skorpionas sugeba išvesti iš kantrybės bet kokią moterį, tik ne Mergelę. Ji gali puikiai prisitaikyti prie jo sudėtingo charakterio.

Nors iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad tarp Mergelės ir Vandenio nėra nieko bendra, šie ženklai gali sudaryti puikią komandą.

Mergelėms netinkantys partnerių ženklai

Taisyklė, kad tie patys ženklai tarpusavyje netinka, šiuo atveju negalioja ir Mergelės puikiai sutaria tarpusavyje, bet jų šeimyninis gyvenimas nėra toks sklandus.

Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad Avinas – tas vyras, kurio mergelei ir reikia, bet šis įspūdis netrukus išsisklaido kaip dūmas. Greitai paaiškėja, kad jis pernelyg neatidus ir nerūpestingas.
Liūtas sunkiai pasiduoda dresiruojamas, o Mergelės nemėgsta, kai kas nors vyksta ne taip, kaip jos suplanavo.

Vyrai Svarstyklės per daug išlepinti, nedrausmingi, jie nesugebės prisitaikyti prie Mergelių reikalavimų.

Šaulys taip pat ne pats geriausias variantas Mergelėms. Nuolatinis jų išsišokimas ir nenustygimas vietoje, daugybė nerealizuotų planų greitai išves Mergelę iš pusiausvyros.

Vyras Žuvys Mergelei atrodo pernelyg ištižęs, lengvabūdis, neatsakingas.

Dvyniai gali savo kalbomis sužavėti Mergelę, tačiau ji greitai nuo jų pavargs ir pasistengs laikytis atokiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (204)